Fire Nøtterøy-gutter til samling med U-landslaget

Ungdomslandslaget (f. 98/99) samles i Skien fra 3.-6. november. Dette er en ren treningssamling som avholdes sammen med juniorlandslaget.

Skrevet av Per Butler Wang

Nøtterøy Håndball Elite setter sitt preg på uttaket der fire fra klubbens juniorlag er tatt med. 16-åringene Jacob Weidemann og Eirik Varpe og 17-årlingene Fredrik Butler Wang og Jostein Østrem er alle tatt ut til å delta på samlingen.

Disse fire spilte sammen på vårt G16-lag forrige sesong, men har nå tilhørighet på hhv G 16 og G18 med felles treffpunkter på kamper for G18 og seniornivå.

 Vi gratulerer Jacob, Eirik, Fredrik og Jostein med uttaket og ønsker lykke til på samlingen. Dette lover godt for fremtiden i Nøtterøy Håndball Elite. Alle spillerne kommer opprinnelig fra samarbeidsklubben Teie.