Nok en fantastisk borteseier!

Det startet jevnt i søndagens bortekamp mot Stord. Med begge lag stående på 6-meterstreken i forsvar ble det rom for skytterne på hvert lag, og angrepsspillet til begge lag fungerte godt. Våre gutter hadde blant annet store problemer med å stoppe det gode samspillet mellom Stords venstrehendte bakspiller og linjespilleren, som gang på gang fikk komme til gode avslutningsmuligheter, forteller kampens toppscorer, Khaled Chentout, etter kampen.

Nøtterøy fikk heldigvis mer tak på forsvarsspillet etter hvert, og særlig i de siste minuttene av første omgang la dette grunnlag for et viktig overtak, og dermed kunne Nøtterøy ta med seg en solid ledelse i garderoben til pause, 15-19.
Etter hvilen la Stord om forsvarstaktikken. Ettersom Khaled scoret hele 6 mål i første omgang, ble han ikke overraskende punktmarkert, og var dermed ikke like sentral i spillet, selv om han likevel noterte seg for 4 mål etter pause. Men dette gjorde at det ble mer rom for de andre, og da stod Simen frem bak på banen, samt at Kristian på kanten briljerte og noterte seg for hele 8 scoringer i kampen. Stord gjorde et forsøk på å punktmarkere Simen også, og det lyktes de med en stund, for plutselig lå de bare to mål bak våre gutter. Men med stor styrke i forsvaret til Nøtterøy og med kampens kvalitet som dalte i rytme og nivå, så ble hjemmelagets spillere slitne, og Nøtterøy kunne gå seirende av banen med nok en sterk borteseier, hele 28-35.
Nå er vi endelig der vi skal være med bortekampene våre, – tent fra første sekund, og holde oss oppe så det varer helt til dommeren blåser av kampen etter 60 minutters spill.
Gratulerer gutter, – dette lukter det svidd av. Nå innehar vi fjerdeplassen på tabellen, 3 poeng bak Sandnes og Sandefjord på topp og med lik poengsum som Kristiansand, men Nøtterøy har en kamp mindre spilt enn lagene foran på tabellen.
Neste kamp spilles hjemme i Nøtterøyhallen neste søndag (30. oktober) kl. 16. Da regner vi med at folk går mann av huse for å hylle og heie på våre yndlinger på håndballbanen. Møt opp og «Klapp i hendene 1-2-3″…