G18 MED FULL POTT!

Denne helgen satte våre G18 kursen over fjellet. Nærmere bestemt byen mellom de syv fjell, Bergen. Formålet med turen var første runde av den nasjonale Lerøy-serien.

Skrevet av Astrid-Marie Nygård

Foruten hjemmelaget Fyllingen, møtte våre gutter Ski og Fjellhammer. Første kamp på lørdag var mot Fjellhammer. En kamp hvor vi ved flere anledninger ledet med fem mål, og hadde muligheten til å punktere kampen. Dette lykkes vi ikke med og Fjellhammer kom inn i kampen igjen og ledet de første minuttene av 2. omgang med to mål. Dette var en kamp hvor vi ikke fikk spillet vårt til å sitte, men ved å holde hodet kaldt klarte vi å snu kampen og vant til slutt 24-25.

Den andre kampen var mot Fyllingen. Fyllingen hadde tidligere på dagen slått Ski med store sifre. Fyllingen er et meget godt lag som kommer til å plukke mange poeng i årets serie. Våre gutter leverte en mye bedre prestasjon i denne kampen enn mot Fjellhammer, men motstanden var også vesentlig bedre, noe som medfører at vi gjennom hele kampen ligger bak resultatmessig – på det meste med fem mål under. Men, i håndball kan absolutt alt skje! Guttene våre var fokuserte, hadde riktig innstilling og beholdt roen selv om de lå under. Dette resulterte i at våre G18 klarte å snu kampen og gikk til slutt seirende av banen med ett mål, 24-25. Alt i alt var dette en meget god håndballkamp av to sterke lag. En kamp som kunne vippet begge veier.

I den siste kampen møtte vi et godt Ski-lag som for anledningen var sterkt redusert. Våre gutter spilte knallbra i første omgang og ledet hele 14-6 til pause. På det meste ledet vi med hele 10 mål. I 2. omgang rullerte vi på alle spillerne, vi slapp oss noe ned, men vant komfortabelt 23-18.

Vi fikk med andre ord en strålende start på Lerøyserien med 6 poeng av 6 mulige. Snuoperasjonen mot Fyllingen var meget sterk og helgens høydepunkt. Vi gleder oss til å følge G18 videre på reisen i Lerøy-serien…

Foto: Fyllingen Bergen