Målvaktene reddet oss fra tosifret tap

Etter lørdagens tap 21-26 borte mot erkerivalen Falk Horten, var det en vanskelig oppgave å skulle tukte serieleder Drammen på bortebane i kveldens kamp.

Det startet svakt fra våre gutter, og vi lot Drammen spille oss ut med lekkert angrepsspill, mens vi selv bommet på våre skudd. Det tok hele seks minutter før vi fikk hull på byllen og reduserte til 4-1, men fra den scoringen og ut første omgang fikk vi vist oss frem fra en mye bedre side, og kunne gå til pause bare to mål bak, 14-12.

Mye av æren for at Nøtterøy ikke havnet lenger bak Drammen i målprotokollen skal målvaktene Karl-Henrik Stenkjær og Johan Hedlund Bergqvist ha. Karl-Henrik hadde flere glimrende redninger på hundreprosentsjanser, mens Johan kom inn og stoppet to sjumeter-kast på glitrende vis. Fremover bommet Michael Jonassen på sine to sjumeter-kast, men våken som han er satte han begge returenekontant i mål, og ble dessuten Nøtterøys toppscorer med seks mål.

Dessverre ble det mye rot fra Nøtterøys side på slutten av kampen med dårlige vurderinger i angrep som gjorde at Drammen fikk kontret gang på gang, og til slutt ble det tap 26-22.

Nå er det halvannen uke til tabellnabo Sandnes kommer på besøk til Nøtterøyhallen, søndag 8. oktober kl. 18:00. Da SKAL vi ha to poeng!