Sesongslutning 2010/11

En fest for året som er historie og fest for året som kommer. 

På lørdag arrangerte Nøtterøy Håndball sin opprykksfest. Spillere, sponsorer og støttespillere var samlet på Quality Hotel Tønsberg for å markere avslutningen på sesongen. G 18 spillere og leder var også invitert som takk for hjelp i år.

Nøtterøy med Ragnar Thon i spissen har fått mange positive tilbakemeldinger for rammen rundt kampene i år, og jammen leverte Ragnar & Co en ny suksess.Bilde: Ragnar Thon t.v. og Frank Pedersen sørget atter en gang for et vellykket Nøtterøy arrangement.

Nøtterøys leder Frank Pedersen mimret og takket alle for innsatsen i år. Foruten om spillere og støtteapparat ble også klubbens supportere omtalt i rosene ordelag. Vi fikk noen tilbakeblikk og en på minnelse om at det ikke er mer en to år siden Nøtterøy kunne hadde tre spillere på kontrakt ved starten av en ny sesong. Frank sto også for kveldens store blomsterdryss.

Flere hadde ordet underveis, A-lags gutta og musiker Jan Heidenstrøm stemte i med den nye klubbsang og fikk med seg hele forsamlingen på koring. Ragnar hadde også gaver på utdeling til sesongens mest fremstående personer.
Radio Tønsbergs Pål Andrè Kristiansen lagde litt ekstra HåndballExtra med og referere sluttminuttene av kampen Sandefjord – Nøtterøy til en snaue fem minutters videosekvens.

Vi må selvfølgelig ikke glemme trener Geir Erlandsens oppsummering av sesongen.

Den første som fikk Geirs takk var Nøtterøy Håndballs grand old man Frank Beck. I en alder av 84 år har Frank vært en nøkkel person for laget på det mentale plan. Frank har bidratt både for Geir personlig men også enkelt spillere og laget.

Geir vekt la også den 8. spillerens innsatts og var veldig tydelig på at klubbens supportere er veldig delaktig i mange av poengene vi har fått, spesielt fremheves resultatet i de uavgjorte kampene og kampene med et par måls seier. Når det kom til poenget og skulle dele ut heder til enkelt spillere, ja da var det ikke like enkelt for Geir. For laget har alle spillere hvert verdifulle uansett hvor mye eller lite spilletid de har fått, men han måtte dele ut to priser.

Årets nykommer og årets viktigste spiller.
Kim Tajet Skaug ble kåret til årets nykommer. Kims kvaliteter er mange men han trakk spesielt frem Kims hurtighet og stå på vilje, som Geir sa jeg bare trekker han opp til 60 minutters løp før kampen også løper Kim i 60 minutter.
Årets spiller ble Johnny Jensen. Gudfaren som han også kalles av mange. Det riktige er vel å si årets viktigste spiller i følge Geir. Geir hadde fortalt en god bekjent at Johnny skulle komme og kommentert at hvis han tar med seg 50% av innstillingen så holder det i masse vis i 1. divisjon. Johnny har levert en 100 % proff innstilling både på og utenfor banene. Man kan si hva man vil, men uten den store Gudfaren hadde vi nok ikke kunnet kalle oss seriemestere i 1. divisjon 2010/11.

Geir avsluttet også med en stor takk og blomst til sin kone som aksepterer at han bruker så mye tid på Nøtterøy. Han gå også beskjed om at hans tid er tre år til som trener i Nøtterøy og etter den tid er han guttetrener for Helgerød og sønnens lag.

Jonas Rennemo fikk også ros for sin rolle som kaptein, mens Maximillian Jonsons mål appetitt ble behørig kommentert også.

Jonas Rennemo takke som lagets kaptein med spillere, støtteapparat og alle supportere for støtten i hele sesongen.

Lagets lege Frode Prøsch kom med et kor resymé av sesongen og kunne orientere om at det medisinske støtteapparatet var bedre rustet enn noen gang tidligere foran kommende sesong.

Kvelden ble et nytt kapittel som føyer seg inn rekken av vellykkede arrangement i Nøtterøy regi dette året.