2010/11

På denne siden vil du finne bilder fra sesongen 2010/11

Sesongens siste kamp var i 3. april i Holtanhallen. Dette var en kamp som avgjorde hvem som var best i fylke. Fordi om Nøtterøy hadde vunnet serien så lå det prestisje i å være best i Vestfold. I tillegg var dette en kamp som det håndball intresserte Hortens folket hadde sette frem til, de skulle vise Nøtterøy hvem som var best i fylke. Historien kjenner vi Falk ble knust etter alle kunstens regler. Kamprapporten ser du her

Etter kampen mot Tistedalen TIF var det bare formaliteter igjen før vi kunne kalle oss et Postenliga lag.

 Seieren mot Sandefjor var avgjørende for at vi kunne kruse inn i de tre siste kampene. Dette ble en dramtisk kamp som vi avgjorde i slutt minuttet,

 Kamputviklingen fra kampen Sandefjordc vs Nøtterøy

Bilder fra kampen Fram vs Nøtterøy. Etter en solid ledelse ble dette en høydramatisk kamp som vi til slutt vant.

12. ferbuar fikk vi besøk av  Haugaland i Tønsbertap.g Idrettshall. Gjestene ble sendt hjem med et syvmåls tap.

29. januar tok Bodø turen til Tønsberg. Laget ble sendt hjem med et seks måls tap. På dette tidspunktet bar Bodø i siget og mange trodde at de skulle bli en langt vanskeligere nøtt og knekke en det ble.

30. januar fikk Stavanger kjørt seg i Tønsbergs Idrettshall. Nøtterøy vant 36 – 19.23. oktober var HK Herulf gjest i Tønsberg Idrettshall. Gjestene måtte reise tilbake over fjorden med et syv måls tap. Vi viste at noe stort var på gang.

9. oktober var Tistedalens TIF gjester i sesosongens andre hjemmekamp. Etter en bedrøvlig åpning av sesongen mot Fjellhammer borte hadde vi nå tre seiere på rad. Mot TTIF kom sesongens andre uavgjorte kamp. 24 – 24 i en dramatisk kamp.

Supporterne strømmet til hallen i Sesongens første hjemmekamp. Nøtterøy kjørte over gjesten fra Lillestrøm og vant 28 – 14.