David valg Tyskland

David Svansson valgte å ikke signere for en ny periode med NøtterøyNå setter islendingen kursen mot Tyskland for å leve ut drømmen om en proffkarriere.

Det kom ikke som noen at dette kunne bli utfallet, fordi om man håpte i det lengste at David skulle bli. Med dette i bakhode har det en periode hvert jobbet med å finne en målvakt som kunne utfordre David hvis han forlenget avtalen med et år eller overta rollen hvis han forsvant.

Mange vil nok spørre hva med Tarjei?

Tarjei Hamborgs fremgang denne sesongen er veldig bra, men å legge alle byrdene på Tarjei allerede kommende sesong er et par år for tidlig Geirs oppbygging og matching av Tarjei har gitt billett til 92 landslaget og dermed inn i varmen for de målvaktene Norge forventer seg noe av i fremtiden. Med det i bakhode av at Nøtterøy kan sitte på en fremtidig landslagsmålvakt er det viktig å få den riktige matchingen og noen som kan ta hovedbelastningen i ennå et par år.

Takk for jobben i Nøtterøy og lykke til som proff.

Vi kan bare takke showmannen fra Island for varene han har levert på banen i to sesonger og ønske han lykke til i den klubben han måtte havne.