Nyhetsbrev

Kjære sponsor
3 ukers rens av hodene, fri fra håndball og restitusjon etter at en fantastisk sesong er over. Oppkjøringen til neste sesong har startet og A laget er kommet godt i gang med denne historiske sesongen.

Slik det ser ut nå debuterer vi i Postenligaen mot Viking/Stavanger 11. september kl. 16:00 og det er en hjemmekamp!!

Mens gutta trener jobbes det nå med å videreutvikle klubben organisatorisk, bli enda bedre på sponsorarbeid og forberede våre arrangement til å bli Norges beste, noe som er vårt mål!

Spillerstallen er snart komplett, noe vi er godt fornøyd med. Det gjenstår å komplettere spillerstallen med en målvakt og en bakspiller. Regner med at det skal være på plass i juni.

TILBUD OM Å VÆRE MED TIL BEITOSTØLEN 2. -5. JUNI MED HÅNDBALLGUTTA
Vår nye fysiske trener, Knut Henriksen er i full gang med å trene styrke og kondisjon med A laget og i den forbindelse har han laget et flott program på Beitostølen 2-4. juni.
Det er et program som kombinerer  ”71 grader Nord, Mesternes mester og en god gammeldags ”helveteshelg”. Her blir det hardtrening, men også tid til å være sosiale.

Vi inviterer sponsorer til å være med på denne turen og treningene. Det er begrenset antall plasser, så først til mølla……

Påmelding til fpe@osebergklinikken.no innen 11. mai og for praktiske opplysninger. Egenandel er satt til kr. 4 000,- (dekker opphold og full pensjon)

Kort om programmet:
Det deles inn i lag, et grønt, et rødt, et blått og et sponsorlag.
Disse lagene følges ad under hele samlingen og vi legger opp til en konkurranse mellom lagene.  Dette går på totaltid og tidstillegg for feil/mangler. Vi lager også quizz på de lange øktene slik at utøverne må stoppe opp og tenke/løse utfordringene.  Her vil feil utløse tilleggstid.
Det blir gjennomført langtur sykkel – langtur løp – langtur rulleski.
Vi har tre morgenøkter og lagene kjører gjennom alle tre rundene i løpet av samlingen.

  • Sykkel: Vi kjører et lag ned til Fagernes. De tar seg opp mot Beitostølen med en liten avstikker ned til Beito for å ende i Båtskaret. Ca. tid på 3 timer med tre innlagte poster. Ca. 5 mil langt og mest oppover.
  • Rulleski: Vi kjører et lag ned til Heggenes. Utøverne tar seg opp mot Beitostølen i samme trase’ som syklistene ,men med andre tre poster.  Denne løypen avsluttes ved Garli etter ca. 22 km med samme stigning som syklistene.
  • Terrengløp: Start og mål ved skistadion på Beitostølen. 

Tidtaking og svar på quizz:
Tiden tas på sistemann i gruppa.  Tidstillegg for gruppa dersom noen bryter eller ikke velger å starte.  Tidstillegg på gruppa dersom de avlegger feil/manglende svar på quizz ved målgang.

Ettermiddags/kveldsøkter: treningsøkter med fokus på hurtighet og hjerte/lunge

Felles middag på Bergo på lørdags kvelden.