Kirkens Bymisjon

Nøtterøy Håndball inngår et samarbeid med Kirkens Bymisjon. 

For Nøtterøy Håndball dreier det seg ikke om bare å kreve og kreve. Nøtterøy ønsker å gi lokalsamfunnet mer en bare glede på parketten, klubben ønsker rett og slett og vise et samfunnsengasjement. I denne sammenheng er samarbeidsavtaler med samfunnsviktige organisasjoner som Krikens Bymisjon viktig for klubben.

Første akivitet er sommerfest/grillfest i Gunnarsbøparken med kokker fra bl.a. kokkelandslaget. Vi inviterer deltakere fra gatenære tiltak og personer som er i en rehabiliteringsfase og som prøver seg i arbeidslivet igjen.

Les mer om Krikens Bymisjon her.

Besøksadresse: Storgaten 9, 3101 Tønsberg

Åpningstider:

  • Mandag   kl 11 – 15
  • Tirsdag    kl 11 – 15
  • Onsdag   kl 11 – 15
  • Torsdag   kl 17 – 20
  • Fredag     kl 11 – 15

Hver tirsdag er det enkel messe kl. 12.