Ny hjemmearena

Nøtterøyhallen godkjent med modifiseringer. 

Som fryktet ble ikke Tønsberg Idrettshall godkjent som hjemmearena, men Nøtterøyhallen gikk igjennom nåløyet sist mandag. Forutsetningen for godkjenningen ligger i noen endringer som må gjøres, samt mer tribunekapasitet.

Avstemningen på våre gamle hjemmesider viste klart at supporterne ville at vi skulle spille i Nøtterøyhallen hvis ikke Tønsberg Idrettshall ble godkjent.

25. mai faller avgjørelsen.
Forbundet har sendt sine krav om utbedring for å få hallen godkjent som arena for Postenligaen, nå er det opptil politikerne om de vil ha kampene hjem til Nøtterøy igjen. Signalene fra Høyre og Frp er at de vil støtte rådmannens innstilling om å bevilge det som må til for å få hallen godkjent. Avgjørelsen faller i kommunestyrets møte 25. mai.

Saken behandles først i Formannskapet 25.05.11 kl. 17:15, for så å behandles i Kommunestyret som har møte 25. mai kl. 18.00. Se møte her.

I sakslisten kan vi lese “Administrasjonen anbefaler at det settes av inntil kr. 2.600.000,- til investeringer i Nøtterøyhallen for å klargjøre hallen til å spille topphåndball.”
Forutsetningen er at Nøtterøy forplikter seg til å spille A-kampene her de neste fem årene.

For ledelsen i Nøtterøy Håndball ligger den nå et håp og en forventning om at politikerne stemmer for administrasjonens innstilling, noe annet vil gi et dårlig alternativ for Nøtterøy. De alternativene som da vil være aktuelle er Eikhallen og Slagenhallen.

Nøtterøyhallen vil kunne bli en topphall, med gode parkeringsmuligheter og god infrastruktur for media.

  

 Uteområde ved inngangen til hallen er stilfullt anlagt og gir inntrykk av noe å glede seg til når man kommer inn i hallen.

Da forbundet var på inspeksjon sist uke, dukket også mulighetene for et praktfullt beach håndball anlegg opp.Her kan det med små investeringer bli et praktfult Beach håndballanlegg også.

 

A-lagets spillere og støtteapparat var på befaring for snaue to uker siden og følte at dette var et sted hvor det virkelig var muligheter for både god håndball og god stemning. 

 (Nøtterøy)