Tilbake til øya.

Politikerne bevilget enstemmig de nødvendige 2,6 millionene som måtte til.

Fremdeles er byen Tønsberg, men øya er Nøtterøy. Nøtterøy Håndball får ny hjemmearena, men administrasjonen blir fortsatt liggende i Tønsberg.

Det var et enstemmig kommunestyre som ville ha Nøtterøys Eliteserielag hjem igjen til øya, derfor bevilget de i dag 2,6 millioner for å ferdigstille Nøtterøyhallen for eliteseriespill etter forbundets krav. Dette er et godt signal fra politikerne om at de setter pris på det arbeid som er nedlagt i Nøtterøy Håndball og at de har tro på lagets fremtid i toppen av norsk håndball.

Med de bevilgningene som er foretatt i dag kan Nøtterøys politikere slå seg på brystet og si “Byen er riktignok Tønsberg, men de er vi som har håndballens nye storstue”

Bilde: “For ut på Nøtterøy finns de aller herligste …. forhold for topphåndball.” Den nye Nøtterøyhallen skal bli en fryktet hjemmearena.

Nå gjenstår det bare forhandlinger mellom administrasjonen og Nøtterøy Håndball om leieforholdene, og disse starter allerede i morgen.

Det blir en hektisk periode fremover for klubben og kommunen for å få alt på plass til serieåpningen i september, men vi er ikke i tvil om at det går bra.

Så nå har politikerne gjort første del av jobben, så skal administrasjon og klubben gjøre sin del, og til slutt skal spillere og den 8. spilleren gjøre sitt for at vi får en sluttspillplass neste vår.

Til slutt vil vi rette en takk til administrasjon og politikerne som ønsket laget hjem igjen, vi håper at de fleste også blir å se som den 8. spilleren.