Kantspillernes dag

Torsdagens BDO-mil ble en bekreftelse på at kantspillere er håndballens løpsmaskiner.

Torsdag valgte Geir Erlandsen å ta A-laget ut av styrketreninga for å løpe BDO-mila. BDO er sponsor for både Nøtterøy og Skilandslaget, derfor var gutta nærmest programforpliktet til å løpe.

Etter uker med knallhard styrketrening var det ikke mange av gutta som hadde løpebein, men alle som var skadefrie leverte overraskende gode tider. Det å slå skistjernen Eldar Rønning var det vel ingen som hadde tro skulle skje.

For våre gutter ble det en bra økt i det småkuperte messeområde. At kroppsvekt og muskulatur smekkfull av styrketrening ville gjøre store utsalg var noe som var forventet.

Kantspillere er håndballens løpsmaskiner
Kantspillernes rolle og oppgaver har utviklet seg enormt fra tidligere fra å ligge nede i “sumpa” i begge ender av banen, til nå å være først frem ved motstanderens mål og som regel først tilbake til eget forsvar. Det kom derfor ikke som noen bombe at det var tre kantspillere som var raskest og sto distansen best av våre. Kim Tajet Skaug var raskest, tett fulgt av nykommerne Kristian Nordby og Simen Fredriksen.
Mer overraskende for mange var nok at en målvakt skulle komme på den neste plassen. Tarjei Hamborg ble nr. 12 totalt og raskest av våre etter kantspillerne.

 Kim best av våre.

Nykommeren Kristian Nordby fulgte tett bak Kim i mål.

Simen Fredriksen som også er ny i stallen overbeviste med en solid tredjeplass blant våre.

Tarjei sørget for nok drivstoff og leverte et solid løp som fjerde beste Nøtterøy gutt

Resultatliste

1 Eldar Rønning 31:51 
6  Kim Tarjet Skaug  36:42 
8  Kristian Nordby  37:48 
11  Simen Fredriksen  39:23 
12  Tarjei Hamborg  41:04 
14  Geir Erlandsen  41:40 
16  Michael Jonassen   
19  Jonas Rennemo   
21  Fredrik Thorsen Ervik    
25  Frank Pedersen   
34 Maximillian Jonsson    

Du finner flere bilder fra løpet her