Postensligaens best trente..

Geir Erlandsen og Frank Pedersen imponerte i BDO-mila.

Trener Geir Erlandsen løp inn til 14. plass under ti minutter bak vinneren Eldar Rønning, mens daglig leder Frank Pedersen brukte fem minutter lengere tid på en 25. plass.

Er Geir Norges beste trente håndballtrener?
Geir var femte raskeste Nøtterøy spiller og strålende fornøyd med det. Ja formen er vel så pass bra at noen minutter på parketten skulle vel gå greit hvis det kniper. Etter målgang send Geir også en hilsen vestover. Du kan skrive at “ han som sitter på Stord og tror han er bedre trent, ja han løper jeg i ring rundt nå”, også gliser Geir sitt største glis.

Bilde: Geir spurter i mål til en femte plass

Er Frank Pedersen den best trente daglige leder i håndball Norge?
Alle vi i Nøtterøy viste at Frank var godt trent, men at formen var så godt bevart etter løpet fra Nøtterøyhallen til Holtanhallen i april var overraskende. Snaue 15 minutter etter Eldar Rønning på mila var bra.Bilde: Er Frank Norges best trente daglige leder?

Vi gratulere begge med resultatet.

Se flere bilder fra BDO-mila her