Tønsberg håndballens fremtid…

A-lagsgutta var manager for regionens G-11 spillere på lørdag.

48 G-11 spillere fra Nøtterøy, Flint, Ramnes, Tønsberg Turn og Teie var lørdag samlet til turneringsspill i helgen. Spillerne ble mikset fra de forskjellige klubbene på fem lag.

Lagene var:
•    Team Jonas R
•    Team Viktor
•    Team Kim/Jonas G
•    Team Michael
•    Team JohnnyBilde: Spillere og lagledere lader opp til kamp.

Dette er et prøveprosjekt som Nøtterøy Bredde står arrangementsansvarlig av, med Nøtterøys A-lagsspillere som teamledere.
Planen og håpet er at dette skal bli et årlig arrangement som bidrar til å øke interessen for guttehåndballen i Tønsberg regionen. Kanskje kan man utvide det til flere årsklasser.Bilde: Team Viktor er klar til en av sine kamper.

Hjelp til selvhjelp.
Nøtterøys A-lags gjør på nytt en stor jobb for å øke rekrutteringen på guttesiden. For Nøtterøy elite er det selvfølgelig viktig med økt rekruttering på guttesiden, hvis man skal klare å fremskaffe nok lokale spillere. Så på den måten kan du si at de lokale stjerners tilstedeværelse på treninger og laglederbenken er gull verd, og hjelp til selvhjelp for fremtig rekuttering.Bilde: Siste taktikkmøte i Team Jonas R

Et lag som også er en viktig brikke i nærmiljøet.
Vi kan nevne turen over Besseggen med svaksynte, Olabilløpet, barnas skirenn, samarbeidet med Bymisjon osv, osv. Engasjementet i treningsarbeidet og turneringer som dette dreier seg om mer enn å avle frem superstjerner, det dreier seg også om å få barn og ungdom til å drive med noe positiv. Nettopp det å bruke kroppen til idrett er positivt for de unge spillernes helse, i stede for å drive gatelangs eller sitte time etter time med et TV eller dataspill.  Bilde: Å slå Team Johnny var viktig for de andre teamlederene. I denne kampen er det Team Michael som prøver seg.

Turneringer som dette viktig for flere enn spillerne.
For de unge guttene er det inspirerende å møte sine forbilder, og man kan ikke stikke under en stol at Johnny Jensen er den store stjernen. Nettopp det at klubben har en superstjerne fører til en viss konkurranse blant de andre A-lagsspillerne i å kunne slå Johnnys lag. I tillegg så er det viktig for A-lagets spillere å kunne gi noe tilbake til de spillerne og foreldrene som støtter dem i deres seriespill.

(Nøtterøy)