Morgenstund …

Nå har Nøtterøy gutta lagt inn en ekstra økt til for muskelens skyld.

Fra i dag har Nøtterøys A-lags gutter lagt inn en ekstra styrkeøkt på onsdagene.  Kl. 06.00 møtes gutta ferdig skiftet i Spenst sine lokaler på Tønsberg Gressbane, på agendaen står styrketrening.

For de som trodde at spill i Postenligaen er en «dans på roser», må vi bare konstantere at det er en brutal mengdetrening som skal til hvis den skal bli en god dans. Kampen om å sikre en god plassering i Postenligaen pågår for fullt. Fra en treningskultur som ikke fantes i Nøtterøy for tre år siden til i dag, er Nøtterøyguttas verden snudd opp ned.

De som har en drøm om å få mye spilletid i årets sesong må virkelig gi alt hva de er gode for, her finnes det ingen snarveier til suksess.
Hjemmeside redaksjonen avla gutta et besøk kl. 07.30 i dag og da var dagens første økt nettopp avsluttet, det var tid for frokost.   Uten mat og drikke duger som kjent helten ikke. Etter en felles frokost bar det rett på jobb eller skole for alle mann, før de på nytt møtes til trening i Nøtterøyhallen kl. 17.00 i kveld.

Bilde: Felles frokost etter trening gir en god start på dagen for alle mann.

For noen gutta var det ikke økta som var tøffest, men derimot å komme opp. For andre igjen var det å få sove kvelden i forveien den største utfordringen, akkurat det siste tipper jeg ikke blir noe problem i kveld.

Det blir spennende og følge lagets utvikling frem til seriestart.