Nøtterøy – Runar 28-27 (14-15)

Geirs gutter leverte en kamp langt over forventet mot Runar.

Geir Erlandsen hadde valgt og og holde en lav profil om treningskampen, da han på forhånd fryktet et 10 – 15 måls tap. Runar slo ØIF Arendal 37 – 35 sist fredag. Med flere spillere på fraværslisten (Johnny Jensen, Viktor Olofsson,  Jonas Rennemo, Hreidar Gudmundsson og Simen Fredriksen) klarte vi allikevel å hale i land en seier i Runarhallen.

Litte håndball trening til tross og første kamp for sesongen leverte gutta en fult godkjent kamp mot hjemmelaget Runar. Kampen var jevnspilt med meste av tiden, vi ledet riktignok med fem mål midtveis i andre omgang.

Nå kan vi ikke legge all verden i resultatene av en treningskamp på dette tidspunktet, men det er alltid godt å se at ting fungerer bedre enn forventet.

Tarjei var eneste målvakt med i denne kampen og hadde dermed ingen mulighet for avløsning, men oppgavene ble løst tilfredsstillende. Maximillian fortsatt der han sluttet forrige sesong, nemlig med å bøtte inn mål Fredrik fant også veien til nettmaskene hele 7 ganger. Nykommerne Kristian Nordby og Simen Holm fikk også sin derby for de røde. Simen noterte seg for fem mål, sammen med Kim Skaug.

Alt i alt en god gjennomkjøring også for vi bruke resultatet som et tegn på at vi er på rett vei.

Vi stilte med følgende lag:

  • Maximillian Jonsson    10
  • Fredrik Thorsen Ervik 7
  • Kim Tajet Skaug    5
  • Simen Holm 5
  • Michael Jonassen 1
  • Andre Fevang
  • Jonas Gundersen
  • Kristian Nordby
  • Sondre Beck Solberg
  • Tarjei Hamborg