Vis at du bryr deg

Vi oppfordrer Nøtterøy Håndballs medlemmer om å stille opp i mandagens fakkeltog.

Nøtterøy Håndball oppfordrer alle spillere og ledere til å stille opp i mandagens fakkeltog.

“Vi må stå sammen og være helter for hverandre”, sier intiativtaker Bente Christina Kaste til Tønsbergs Blad.

Nøtterøys spiller har siste sesong vært sportslige helter for byen og klubbens supportere, nå er tiden inne for å fremstå som helter på det menneskelige plan også. Vi håper at både spillere, ledere og supportere stiller opp i dagens fakkeltog.

Av de tre som er savnet fra Vestfold er Maria Maagerø fra Tømmerholt, de andre kjenne vi ikke identiteten til.

Initiativtakere er Bente Christina Kaste (35) og Ellen Merete Bakken (45), og det er ikke første gangen disse damene vil at Tønsbergs innbyggere skal vise støtte og varme. I januar 2010 arrangerte de “Fakkeltog for fred” og mandag er det “Fakkeltoget er for å minnes de tapte etter tragediene på Utøya og i Regjeringskvartalet”.

Takk til Bente og Ellen for at dere viser vei.