Sundal: Det står mellom 4

Tror 8 lag vil kjempe om de fire sluttspillplassene.

For Tønsbergs håndballsupportere er Tarjei Sundal kjent som treneren som startet prosessen med å bringe Flints jenter fra bunn av tredje divisjon og oppover i divisjonssystemet. I dag er Tarjei Sundal ansatt i Haslum som salgs-/markedsansvarlig og ass.trener. Vi møtte Tarjei i et sommersløvt Tønsberg og kunne selvfølgelig ikke unngå å komme inn på prat om kommende sesong.

Tarjei er enig med bettingselskapene om at det vil dreie som om Haslum og Elverum. Han tror Viking Stavanger og ØIF Arendal blir de største utfordrerne.  Nettopp Viking serieråpner Nøtterøy mot hjemme 11. september. Før den tid skal vi gjennom to treningskamper mot ØIF Arendal, så hvis Sundals spådom går inn vil vi fort oppdage hvor vi er i dette terrenget.

Tarjei mener Nøtterøy er undervurdert av bettingselskapene og tror Nøtterøy vil klare sesongens målsetting om er en plass i sluttspillet etter serie avslutningen. Tarjei gleder seg til å komme tilbake å møte Nøtterøy i den nye Nøtterøyhallen, sist møte var i Cupens tredje runde i fjord hvor Haslum til slutt vant 35 – 27 etter virkelig å måtte skjerpe seg.
Nøtterøy blir ingen enkel motstander å slå i Tønsberg.

Vi ønsker å høre hva du tror. Hvis du ikke er på Facebook kan du sende dine kommentarer til WEB admin så skal vi legge det ut.

(Nøtterøy)