Svette, høy puls og rå kraft

Mandag startet Nøtterøy den siste oppkjøringen mot serieåpningem 11- september.

Etter fire uker med egentrening var hele troppen med gammel og ny besetning samlet. La det være sagt med en gang, Nøtterøy håndball har aldri stått bedre rustet til å møte en ny sesong enn nå. Skadesituasjonen er under kontroll, et par av spillerne sliter med noen mindre skader som går i riktig retning, men disse bør være klare til Skjærgårdslekene.

BIP
Etter en lettere oppvarming var det den fryktede BIP testen som stod for tur. Mange har meninger om den, og på en av bloggene var det en som tydelig fortalte hva han mente “den som fant opp biip-testen må ha hatt j**** lite å gjøre …”. Vel Nøtterøys spillere møtte godt forberedt etter ferien og testen indikerte at alle hadde pleiet kondisjonstreningen godt. Ikke overraskende var det Kristian og Kim som kjempet om å komme lengst i testen og til slutt trakk Kristian det lengste strået, og fikk revansje fra BDO mila og Kristinaløpet.

Bilde: Etter en BIP-test skal man ha det litt vondt. Kristian puster ut etter testen.Bilde: Trener Geir Erlandsen var meget godt fornøyd med reultatene i BIP testen.

Etter at BIPen var ferdig fikk gutta gleden av å begynne trene med ball igjen. Og du verden her har det blitt bygget muskler så det holder i sommer, for så mange veltrente skuddarmer samlet på ett gulv er det lenge siden vi har sett.

Forsvarsmuren
Det ble mye fokus på forsvarsdrilling og filmtittelen “Frykten er mitt våpen” av Alistair MacLean kom plutselig til meg.  For Nøtterøys forsvar kommer til å bli fryktet av mange i den kommende sesongen og her vil nok nøkkelen til lagets resultater ligge. Alle kjenner Johnny Jensens kvaliteter og størrelse i forsvar, men med fire spillere som er fysisk høyere blir denne muren like vanskelig og forsere som Berlinmuren under den kalde krigen. Bunnsolid forsvar, målvakter som stenger buret og flere lynraske spillere vil kanskje bli det som overrasker mang en motstander i kommende sesong.Bilde: I år blir det kamp om plassene i forsvaret. Fra venstre Maximillian, Johnny, Vojtěch og Fredrik.

Dette ser unektelig spennende ut, og for dere som er nysgjerrige så er det bare å gå inn på aktivitetsplanen og se hvor du kan få sett status på gjengen, samt bygge opp forventningene til kommende sesong.

Mange skrur nå forventningene opp og det får vi leve med, for det blir treners og spilleres oppgave å holde beina plantet på parketten så fremt man ikke flyr høyt for å avlevere et skudd eller to.

Vi er mange som gleder oss og kan knapt vente til sesongen er i gang.