Disse er borte i år.

Seks av forrige sesongs spillere får du ikke se på parketten i år.

Fra fjorårets suksessrike stall er seks stykker borte. Til tross for variabel mengde med spilletid var de viktige alle mann, det være seg de minuttene de fikk på parketten eller som ekspert kommentatorer for Radio Tønsbergs HåndballExtra. I treningssammenheng var de særdeles viktige brikker for å klare å holde trykket opp og derfor kunne alle motta sin velfortjente gullmedalje for seriemesterskapet.

Hvor er nå?
(Bilde-TV) Sondre Marthinsen studerer nå på Bakkenteigen. Han har vært skadet, men er i trening igjen. Hvis studiene gir rom og helse holder, returnerer han muligens til rekruttlaget. Sondre fikk 2 kamper og satte inn 1 mål.

(Bilde-TM) David Svansson leverte en serie strålende kamper og var flere ganger avgjørende, mer eller mindre alene for kamputfallet. David fikk et fristende tilbud fra Tyskland og valgte derfor å forlate øya og byen. Dessverre for David ble ikke det som avtalt i Tyskland og han er nå tilbake på Island. David var på laget i alle seriekampene (22 kamper).

(Bilde-TH) Jesper Simonsen trapper ned til Tjøme og satser på å bli ferdig med lærlingtiden som rørlegger. Jesper fikk med seg 21 kamper og 39 mål. Så få vi se om lysten og tiden kommer tilbake når utdannelsen er ferdig.

(Bilde-BV) Jan-Ivar Buljo kom som et friskt pust til Nøtterøy fra Alta midt i siste sesong.  Fikk vel ikke så mye spilletid som han drømte om, men hadde noen viktige innhopp og mål. Jan-Ivar satte nesen nordover igjen og vil prøve å bidra til at Bodø spiller seg opp i Postenligaen. Jan-Ivar er oppført med 14 kamper og  5 mål for Nøtterøy sist sesong.

(Bilde-BM) Are Kristoffer Grongstad har reist til studier i Oslo. Treningsmengden på Nøtterøy var ikke forenlig med studiene. Are står bokført med 21 kamper og 22 mål

(Bilde-BH) Sondre Beck Solberg er på utlån til Fram kommende sesong. Sondre er en av Nøtterøys egenutviklede yngre talenter. Det er klubbens ønske at han skal få mer spilletid i Fram og utvikle seg som spiller så han kan komme hjem igjen og kjempe for Nøtterøy i Postenligaen i fremtiden. Sondre fikk med seg 3 kamper siste sesong.

Vi takker alle for innsatsen sist år og ønsker dem lykke til på de stedene de nå befinner seg.