Friminutt i oppkjøringen

Torsdag kveld inviterte Terje og Nina Næss A-lags gutta til friminutt ved vannkanten.

For de som har studert a-lagets aktivitetsplan så vil man fort oppdage eneste fridag fra felles trening i august er søndag 21. august. Etter en innledning i denne uken med BIP- og styrketest var det godt og kunne samles ved vannkanten.  Terje og Nina Næss hadde invitert spillere og trenere til reker og alkoholfri drikke ved vannkanten på Tjøme. Og hva er mer naturlig enn at det hele ble avsluttet med bløtkake og kaffe på bryggekanten med Terje på eiersiden i Nøtterø Bakeri & Konditori AS.Bilde: I bakgrunn gjør Nina (lagets teamleder og sosialminister) kakene klareBilde: Vert Terje som er en tidligere Nøtterøy kjempe gleder seg stort over guttas fremganger og har nå virkelig engasjert seg i Nøtterøy igjen.

Når gutter samles ved vannkanten

Det er selvfølgelig ikke til å unngå at når en gjeng håndballspillere samles, så må det konkurreres og vises ferdigheter og hva er ikke mer naturlig enn å prøve seg på wakebord når det ligger en båt med 115 HK tilgjengelig.  Dagens båtfører var André med assistent og redningsmann Fredrik.
La det være sagt med en gang det er en klar fordel at flere av gutta valgte håndball fremfor vannsport. Dagens wakeboader ble Jonas G. Rett opp i første forsøk og stødigheten selv.  Nøtterøys kaptein Jonas R. måtte kjempe mer for å fikse dette, men kanskje ikke uventet når du kommer fra Hedemarken.  Men kreditt til Jonas R. for stayerevne og ikke gi opp før koden var løst. 
Nettopp det å ikke gi opp var også kjenningsmelodien til Nøtterøy sist sesong også og da er det godt og se at dette er egenskaper som er innebygget i spillernes natur.Bilde: Også i sosiale lag skal det konkurreres.

Harmoni og glede.
Sosiale happeninger som dette er viktig for å bygge styrke og samhold i laget. De nye spillerne ser ut til å ha glidd rette inn i miljøet. For Vojtěch som kommer fra Tsjekkia hvor solen går ned tidligere og saltvann minst er en dagsreise unna, er kvelder som dette å betrakte som Asterix styrke dråper.Bilde: Et harmonisk lag som bygges for de store anledningene.

For de som ønsker å se på en trening eller to er det bare å sjekke aktivitetsplan.

Kamp til uka.
Tirsdag kveld er de dukket for kamp mot ØIF Arendal i Risørhallen. Kampstart er kl. 19.00