På den syvende dag

I dag, 7. august startet drillingen av angrepsformasjonene.

Etter en uke med tester, oppvarming av skuddarm og oppfrisking av ballfølelse var tiden inne for å begynne å drille angrepsformasjoner.

Samspill og formasjon
Med nye spillere i troppen er arbeidet nå startet med å få de til å passe inne i angreps- og forsvarsformasjonene.  Drilling av bevegelsesmønster blir det nå fokusert på fremover, samtidig så skal både styrke og kondisjon vedlikeholdes. Med fem nye spillere i troppen er det å innarbeide den riktige rytmen i angrepene og forståelsen av hvordan de skal utføres. Samspillet mellom målvakt og forsvar er ting som skal drilles på lik linje med samspillet mellom målvakt og kontra.

Bilde: Thomas Hay hjelper Geir med filming og videoanalyse av kamper og trening, og nå filmes treningene også.Bilde: God oversikt fra video posisjon. Angrep etter angrep ble filmet, nå skal alle steiner vendes for å finne veien til motstanders mål.

Kampen om plassene er startet.
Det er ingen kjære mor lenger, her gir man ikke en millimeter i taklingene for alle mann kjemper om en plass i førsteoppstillingen og på benken. 

Treningskamp mot ØIF Arendal
Tirsdag kveld er det klart for kamp mot ØIF Arendal i Risørhallen. Kampstart er kl. 19.00. I denne kampen må nok Geir unnvære noen spillere som alle vil kjempe om en plass i lagets første sekser. Men de vil forhåpentligvis være på plass til Skjærgårdslekene.

Supporterne gliser bredt.
De supporterne som er innom treningen liker det de ser og går rundt med store glis. Vi ser drømmene om en sensasjon i øyne på mange av dem.