Lars utvikler produktet Nøtterøy

Gikk veien fra fotballspiller til håndball administrator.

Lars Gundersen har snart 20 år som håndball administrator bak seg, men det hele startet med fotball i Flint. Barna førte han inn i håndballens vidunderlige verden. Som yngstemann i en søsken flokk på fire gutter og en jente er det ikke rart om man følger i eldre søskens fotspor når det gjelder idrett. Lars startet sin idrettskarriere som fotballspiller for så å avslutte med to år i Eik på junior nivå.

Håndballen har fengslet ham for livstid.
Når dattera Tine begynte med håndball i 7 års alderen var Lars fanget av håndballen. Han ble engasjert i Flint håndball hvor han hadde styreverv i 8 – 9 år, både som formann og økonomiansvarlig. Han hadde også trenerroller på jentelag og guttelag. Hele tiden har det dreid som om å ta vare på ungdom og gi de muligheter.

Fra Flint til Nøtterøy
Når sønnen Jonas gikk til Nøtterøy var det ikke lange tiden før Frank P. & Co fant ut at de hadde fått en ressursperson av de skjelne inn i rekkene. Lars fikk jobben med å restrukturere 16 og 18 gruppa i klubben og vips så ble han valg inn som nestleder og produktutvikler i Nøtterøy.

Utvikler produktet Nøtterøy Håndball
Som eier, daglig leder og produktutvikler i firma Skiltprodusenten på Vallø har han en god erfaring med design og markedskommunikasjon.  Hva ble da mer naturlig enn at han begynte å vurdere hvordan kan vi øke verdien av produktet Nøtterøy Håndball.
Lars har sett at Nøtterøy Håndball er et produkt med en verdi som kanskje alle ikke har oppdaget.  For publikum er det artisteri, action og spenning, for sponsorene har det en verdi å bli knyttet til Nøtterøy Håndball.
Nøtterøy Håndball oppfattes som noe positivt og ønske er å bli sett i sammenheng med de sponsorene som er gått inn med bidrag. Nå er jobben å få resten av regionen til å se det samme. 

Vårt mål er å spre glede og skape vinnere.
Vi i Nøtterøy Håndball er opptatt av å skape vinnere både på og utenfor banen, gjennom både sportslig og utenomsportslig engasjement.  Derfor håper vi at Nøtterøy Håndball skal bli “klubben i mitt hjerte” for riktig mange de kommende årene.

Vårt mål er topp 8.
Som nestleder i Nøtterøy Håndball må Lars forholde seg til klubbens offisielle mål, for hans indre tanker og drømmer får vi ikke. Alle som har sett Lars innom hallen eller snakke om Nøtterøy Håndball kan se at drømmen og personlig tro er større.