Dugnadsånd i A-laget

Stor dugnadsånd blant Nøtterøys A-lagsgutter inne i mellom treninger og kamp.

Denne uken får stå i dugnadens tegn. Guttas bidrag har vært utrolig bra, og dette skaper samhold.  Fra mandag til onsdag ettermiddag har Viktor, Maximillian, Tarjei og Simen F. klargjort drakter og øvrig bekledning til spillere og støtteapparat. Materialforvalter og utstyrsgeneral Henken Henken overvåket at jobben ble utført korrekt. 

Bilde: Uten mat og drikke osv. Fra venstre ved bordet, Viktor, Simen F, Tarjei, Ansatte hos Skiltprodusenten og slutt til høyre Max og Henken.

På mandag tok Terje Næss med seg muskelkraft til Oslo for å hente flyttelasset til Hreiðar. Her gjorde Johnny, Vojtěch og Kim mannsjobb i tillegg til Terje og Hreiðar. Lasset ble hentet og kjørt til Nøtterøy hvor Hreiðar slår seg ned med familie.

De siste dagene har også Andre, Johnny og Michael fremstått som gode reklameselgere for Nøtterøy Håndballs bilag som kommer i morgendagens utgave av Tønsbergs Blad. I salgskonkurransen fikk gutta og spesielt Andre vist frem sitt talent som selgere.

De øvrige gutta har hatt annen jobb og bedrive tiden med. Oppgaver som de nevnte er med på å styrke teamfølelsen, vi i administrative roller er stolte av å kunne jobbe med et slikt lag. Alle bidrar til å skaffe inntekter og redusere kostnader, kravmentaliteten er lagt vekk til fordel for felleskapets beste.

(Nøtterøy)