Skjærgårdslekene

Med Skjærgårdslekene kastes sesongen i gang for alvor.

Dommerne har sitt fagtreff under Skjærgårdslekene og spillerne braker sammen i flere kamper i løpet av fredag, lørdag og søndag.
Tønsberg regionen er representer med Flint på damesiden og Nøtterøy på herresiden, mens på G18 nivå er det Flint og TT som forsvarer regionens ære. På guttesiden er det Nøtterøys G18 lag som skal kjempe for byen og øyas ære.

Valgets kvaler på fredag
Flint overbeviste i siste kamp hjemme på mandag, men den helgen får de vel noe tøffere motstand å bryne seg på. Nøtterøy spilte en god kamp og slo ØIF Arendal i Risørhallen samme dag. For håndballelskerne i regionen vil det bli valgets kvaler om man skal følge Flint mot Sola i Tønsberghallen eller Nøtterøy mot Vålerenga i Wilhelmsenhallen på fredag kl. 20.55.

Lørdag spiller Flint og Nøtterøy i samme hall
Lørdagens kamper går i Nøtterøyhallen for begge lag og på forskjellige tidspunkt så her slipper du å ta et valg. Denne dagen får du muligheter til å se Tønsbergs regionens flaggskip på både dame og herresiden uten å forflytte deg mer enn mellom hallen og kafeteriaen for en forfriskning.

Nøtterøy med fult mannskap i helgen.
Alle Nøtterøys spiller ser ut til å kunne bli friskmeldt til helgens kamper. De som har slitt med skader vil vel kanskje få litt mindre kampbelastning enn de øvrige, uten at dette er bekreftet fra offisielt hold. Dette blir første mulighet for Tønsbergfolket å se Nøtterøys nye spillere i aksjon. 
Etter mandagens kamp er det nå flere som drømmer om å se Nøtterøy i en finale på søndag. Vi tror at Geir ønsker å slippe flest mulig til mest mulig, men samtidig prøve ut formasjoner.  Geir har uttalt til TB at resultatene ikke er avgjørende, men det vil overraske oss mye om vi ikke får se et toppet lag i en eventuell semifinale hvis de får lukten av en finaleplass.
Uansett hvordan mannskapene blir disponert tror vi Nøtterøy supportere vil bli gledelig overrasket over det de får se av hjemmelaget.


Nøtterøy      
Dato Kamp Start Hall
12.08 Nøtterøy – Vålerenga 20:55 Wilhelmsenhallen
13.08 Haugaland – Nøtterøy 13:50 Nøtterøyhallen 2
13.08 Nøtterøy – Bietigheim 16:55 Nøtterøyhallen 1
       
Flint      
Dato Kamp Start Hall
12.08 Flint – Sola 20:55 Tønsberghallen 
13.08 Nordstrand – Flint 12:45 Nøtterøyhallen 2
13.08 Flint – Tertnes 15:50 Nøtterøyhallen 2 
       
Nøtterøy G18      
Dato Kamp Start Hall
12.08 Kolbotn – Nøtterøy 18:55 Wilhelmsenhallen
13-08 Nøtterøy – Haslum IL 11:50 Nøtterøyhallen 2
13.08 Kristiansand – Nøtterøy 14:55 Nøtterøyhallen 1
       
Flint J18      
Dato Kamp Start Hall
12.08 Flint – Njård 18:00 Nøtterøyhallen 1
13.08 Skogstrand – Flint 13:50 Wilhelmsenhallen 
13.08 Flint – Asker 18:00 Wilhelmsenhallen 
       
TT J18      
Dato Kamp Start Hall
12.08 Gjøvik – TT 18:00 Nøtterøyhallen 2
13.08 TT – Stabæk  14:55 Tønsberghallen
13.08 TT – Randesund 18:00

Tønsberghallen