Ny seier til Nøtterøy

Den 8. spilleren har tydeligvis også vokst seg sterkere

Nøtterøy – Vålerenga 26-17
Årets første kamp i Skjærgårdslekene ble en ny opptur for Nøtterøys gutter.  Seieren kom som bestilt og det gjorde også publikum i hopetall. Og hvilket publikum vi har fått. Trampeklapp fra avkast og applaus for hver ny spiller som kom på banen.

Vålerenga med utgruppert forsvar.
Når har ikke undertegnede sett alle treningene, men jeg vil tro at utgruppert forsvar er noe man ikke har hatt tid til å trene på i august. Med nye spillerkombinasjoner skal også dette øves inn, og derfor var dette en viktig kamp. Det tok noen minutter før vi klarte å løse dette ordentlig, men da løsningen kom fant VIF fort ut at dette ikke var noe å fortsette med mot Nøtterøy.

Vi tok kommandoen
Begge lag brant noen skudd i de første par minuttene, men 2:04 satt den første ballen i VIF-kassa.  Vi slo tilbake og utlignet, og etter snaue fire minutter var vi foran igjen. På nytt utlignet Vålerenga. Da klokka i hallen viste 5:49 fikk vi vår 3-2 ledelse og da var det i grunnen takk for følget, og tvilen om at vi ville vinne kampen streifet meg aldri.

Mange bytter.
Geir hadde gitt beskjed om at han skulle bruke Skjærgårdslekene til å trene kombinasjoner og la alle få prøve seg, og så langt er det utført. Vi har flere spillere som har slitt med småskader og de skal spilles forsiktig tilbake i laget. Vi så forrige sesongs straffeskytter Jonas R. på parketten etter skadeavbrekk, og fire av fire straffer fant veien i mål. Mot ØIF satte vi bare en av to. Maximillian kom også på parketten i går kveld med full kraft og fem mål. Simen Fredriksen var også en av de skadeskutte som kom tilbake i går. Det betyr at Nøtterøy nå har alle mann intakte.

Bilde: Maximillian ser ut til å fortsette der han slapp sist sesong.

Vojtěch og Simen H fortsatte der de slapp mot ØIF Arendal med henholdsvis fem og fire mål. På kanten fant Kim frem til melodien fra sist vinter og satte inn fem mål.

Bilde: Vojtěch fortsetter å score. Han var den spilleren VIF valgte å legge merke på uten at det hjalp, for Nøtterøy har nå flere gode skyttere

I forsvar er Johnny dirigenten fremfor noen, men det fungerte også godt bak der da han måtte ut på grunn av en smell i nesa. Det føles nesten urettferdig å ikke liste opp alle spillerne, for alle løste de oppgavene de ble satt til på en tilfredsstillende måte. Hreidar leverte 11 redninger i kampen og forventingene til han vil nok stige utover sesongen.