Utvider salget av sesongkort

OG du kan også starte kjøp av lagskort.

Forrige sesong ble det ikke solgt ett sesongkort, nå  er vi godt i gang og nærmer oss taket for reserverte parkeringsplasser. I tillegg er det solgt en del sesongkort knyttet til annonser i dagens (fredag 12.08.11) innstift i Tønsbergs Blad. Nå viser det seg at en del ønsker og kjøpe sesongkort for barn, og dette vil bli mulig til neste uke.

Sesongkort barn
I dagens løsning må dessverre Sesongkort Voksne og Barn kjøpes i to operasjonen. Dette er noe som vil bli løst på sikt.
Hvis du ønsker å sikre deg en reservert parkeringsplass sammen med sesongkortet går du inn og bestiller sesongkort nå. Når du i neste uke kan bestille sesongkort til barn, så legger du også inn referansen fra det første sesongkortet i tilleggsbestillinger. Vi garanterer de som bestiller sesongkort innen 16.8 får kjøpt sesongkort til barn i neste uke.
Bestill sesongkort her og nå

Lagskort for yngre lag
Vi har hatt en del forespørsler om lagskort. Som lagleder kan du nå bestille lagskort. Det vil bli lagt ut 10 lagskort til hver kamp, og prinsippet først til mølla vil gjelde. Kjenner du allerede nå til hvilke kamper du ønsker å ta laget ditt med på så ta kontakt med arrangementssjef Ragnar Thon på mobil 91144136 eller e-post ragnar.thon@naturgarden.no .

Idrettsskole
Påmeldingene til Idrettsskolen er kommet godt i gang og vi regner med at den vil bli fullbooket i løpet av relativt kort tid, når vi nå starter en aktiv markedsføring av den. Har du planer for ditt barn om deltagelse bør du ikke sitte på gjerdet å vente.
Påmelding til idrettsskole her.

Supportereffekter
De første effektene er nå på plass. Horn kan du kjøpe i hallen, mens skjerf vil du kunne kjøpe i hallen og på i vår WEB Butikk fra neste uke.