Flint oser av selvtillit

Etter to komfortable seire og godt spill mot henholdsvis Sola fredag og Nordstrand lørdag formiddag, fikk vi se et heltent Flint-lag i ettermiddagens kamp mot forrige sesongs bronsemedaljører Tertnes.

Mange spillere var knallgode
Ellen Marie er vant til å få juling på linjen, men bryr seg lite om det. Ingenting kan stoppe den jenta når hun får ballen. Hun kjempet inn den ene elkre scoringen etter den andre i meget trange posisjoner, hun løpg og rykket som vi bare har sett Heidi Løke gjøre på samme nivå, og var helt rå gjennom hele kampen.

Thea hadde tatt plass ute på høyrekanten for anledningen, og heller ikke hun lot seg be to ganger da hnu ble spilt opp på kanten. Hun hadde flere nydelige scoringer og meget høy uttellingsprosent.

Renate kom også på banen etter hvert, og henne var det heller ingen som kunne stoppe. Hun gled gjennom forsvaret som smør, og hadde ingen hemninger da hun kastet seg inn mellom de kjempende, men lamslåtte bergenserne.

Mellom stengene stod også Emily en god kamp. Hun hadde flere meget gode redninger, og hun tok til og med luven av den meget tekniske venstrekanten til Tertnes, Linn Gossé, da hun prøvde å tricke inn ballen på rush alene med Emily.

Flint i føringen hele veien
Etter første omgangen hørte vi det ble sagt at dette var den beste omgangen Flint noen gang har spilt, og de gikk til pause med ledelse 17-14. Men det skulle komme mer. I andre omgang gikk det nesten tolv minutter før Tertnes klarte å score, og da hadde hjemmelaget allerede rukket å score ni ganger og lå over med 12 mål, 26-14. Tertnes brukte lags-timeouten sin innimellom alle disse ni scoringene uten at det hjalp noe som helst. Først da Pål lot de yngste talentene i Flint få slippe til, klarte Tertnes å knappe inn på den gigantiske ledelsen, men det var aldri tvil om hvor seieren ville havne, og kampen endte med Flint-seier 29-24.

Selv om bare noen av Flint-jentene er nevnt her, så var alle og enhver av de andre også uunnværlige og gjorde en knall-innsats i denne kampen. Christina, Randi, Henriette, Marianne… – ja, vi kunne ramset opp hele laget.

Gratulerer med semifinaleplass, og vi ønsker dere lykke til i kampen mot sterke Storhamar i Semsbyhallen kl. 11.00 søndag.