Det går bedre og bedre…

Tidlig en søndag morgen fikk Runar unngjelde

Nøtterøy – Runar 22-18 (11-7)
Så var første kamp av dag 3 Skjærgårdslekene i boks. La det være sagt med engang, det ser veldig bra ut. Vi har tidligere antydet at forsvarsarbeidet vil bli nøkkelen til vår suksess i Postenligaen og den delen av spillet ser nå ut til å sitte. I den innledende rundene var vi det laget som hadde sluppet inn minst mål, og det er vi også etter dagens første kamper.

Forsvaret glimrende, noe rusk fremover.
Forsvaret virker bunnsolid og Hreidar har klar fremgang i takt med spilletid. Tre måneder uten håndball for en målvakt medfører en del rusk i oppstarten, men dette er i ferd med å bli feid ut av kropp og hode. Tarjei som er lagets andre målvakt har levert et par gode innhopp i de treningskampene han har spilt. Han har spilt kamper med landslaget etter sesongen sluttet og derfor har Geir prioritert spilletid på Hreidar.

Greit vi vinner med fire mål, men vi kunne klart mer med litt mer ro i hodene i avslutningene. Fremdeles kan fokuset på laget forbedres i enkeltspilleres hode fremfor fokus på egne prestasjoner, men dette er jeg sikker på blir ryddet opp i.

Bredde og typer til å møte forskjellige forsvar.
Bredden og sammensetningen av spillergruppa ser ut til å være perfekt. Alt fra de store sluggerne til de små lynrappe spillerne som kan løpe fra alt og alle. Selv i undertall er vi i stand til å sette inn enorm kraft og fart.

Når det gjaldt dagens kamp så holdt Runar følge til 6 – 6, men derifra og inn hadde vi kontroll på kampen og Geir kunne på nytt rullere på alle mann.

Spiller  Mål
Simen Holm 5
Johnny Jensen 3
Jonas Rennemo 3
Fredrik Thorsen Ervik 2
Kim Tajet Skaug 2
Maximillian Jonsson 2
Vojtěch Šik 2
Kristian Werner Nordby 1
Michael Jonassen 1
Viktor Olofsson 1
Andre Fevang 0
Simen Fredriksen 0
Hreiðar Levý Guðmundsson  
Tarjei Hamborg