‘The best Skjærgårdslekene ever’

Avviklingen gikk etter boka.

Så er de førti sjette Skjærgårdslekene i boks. For Nøtterøy håndball og samarbeidsklubbene må dette betegnes som en suksess.

Suksess må skapes gjennom hardt arbeide, det ramler ikke i fanget på en. Hardt arbeid har både organisasjons komité og de frivillige utført, men også et morsomt arbeid. De fleste tilskuerne kan nok ikke forestille seg hvilket arbeid som ligger bak en turnering med 48 lag.

Før turningen er de en kjerne som jobber med å få alle brikker på plass og her går det nærmest døgnet rundt på slutten. Så kommer kampdagene da står oppgavene i kø, og vi nevner i fleng.

Mottak av spillere, servering av måltider, mopper, vakter, sekretariat med tidtager, spikere, web og resultat tjeneste, vakter i hall og på parkering, billettsalg, drift av kiosker osv.

Uten dere frivillige fra egne rekker, Nøtterøy bredde, Tønsbergs Turn, Teie og Tømmerholt hadde vi aldri klart og gjennom føre helgens arrangement. Vi er selvfølgelig stolte av våre gutter, men dere er helgens helter.

Vi skulle gjerne tatt dere alle i hånden og delt ut en blomst, men der får nøye dere med høstrosene under og en hjertelig takk for en glimrende jobb.