Ny seier Nøtterøy

Nøtterøy slo Fram i en treningskamp over tre omganger.

Nøtterøy vs Fram 34 – 28 (8-4 /14-12/12–12)
Siste halvdel av tirsdagens treningsøkt var en kamp mellom Nøtterøy og Fram. Lagene var enige om å spille tre omganger av 20 minutter. For Geir dreide det seg om å prøve forskjellige kombinasjoner og dette var viktigere enn selve resultatet.  Eksempelvis prøvespilte Moldes Trygve Trangerud på kanten i stedet for Kim. Trygve skal flytte til Tønsberg, om han blir med i A-stallen eller spiller for rekruttlaget er ikke kjent i skivende stunder.  Trygve scoret 91 mål på 20 kamper for Molde sist sesong i 2. divisjon.

Max fikk et lettere overtråkk og måtte stå over siste del av kampen. Kristian sprakk overleppa i kampens hete, men ut over dette var det ikke mye temperatur.  Vi så ikke de mange løpene vi er vant til, men 5 kamper på tre dager, trening og atter terning før dagens kamp får kanskje ta skylden for det.

I mål sto Hreidar første og siste, mens Tarjei sto midtperioden.  I første omgang hadde han en 63 % redninger, mens det to neste periodene var ordinære for begge. Resten forbigår vi i stillhet.

NB! Neste kamp er lørdag kl. 17.00 i Nøtterøyhallen. Da lover vi både ur og måltavle, noe å leske seg på blir det også muligheter for.

Spillere Mål
Michael Jonassen 6
Simen Holm 6
Vojtěch Šik 5
Jonas Gundersen 4
Jonas Rennemo 4
Fredrik Thorsen Ervik 3
Kristian Werner Nordby 3
Trygve Trangerud (Molde) 2
Johnny Jensen 1
Andre Fevang  
Maximillian Jonsson  
Viktor Olofsson  
Hreiðar Levý Guðmundsson M
Tarjei Hamborg M