Nøtterøy størst på herresidene.

Larvik er suveren totalt, men vi er nr. 2.

Forventingene til våre nye hjemmesider var stor når vi byttet ut vår gamle side og gikk inn i løsningen til topphåndball.no. Vi hadde et klart mål om at også her ville vi være med å konkurrere om å være best, det var ikke bare på parketten kampen skulle stå. Nå er selvfølgelig de sportslige resultatene viktigere, men for å øke verdien for våre sponsorer og interessen for klubben ser vi på hjemmesidene som et viktig bidrag.

Kombinasjon Facebook og WEB ser ut til å fungere bra. Tilbakemeldingen inspirerer oss som jobber med informasjon til ytterligere forbedringer. 

Samarbeide med Hein W. Barthold hos Norsk Topphåndball fungerer utmerket, innmeldte forbedringsforslag og support fungerer langt bedre enn vi kunne forvente. Dette lover bra for fremtiden.

Mest besøkte på herresiden i august, nr. to totalt.
Haslum var best i juni og juli, men uoffisielle tall for august viser at vi har klatret opp på toppen. Totalt sett var Larvik og Byåsen best i juni og juli månedene med Haslum på tredjeplass, nå er damene splittet av Nøtterøy. Vi skriver 19. august og i løpet av dagen vil vi i august passere den samlede trafikken for juni og juli. 
Vi overvåker daglig trafikken for å se på hva som trigger trafikk og dette er foreløpig statistikk for august. Topp 10 listen så langt.

Unike gjester   Antall besøk
1 Larvik   Damer   1 Larvik   Damer
2 Nøtterøy   Herrer   2 Nøtterøy   Herrer
3 Byåsen   Damer   3 Byåsen   Damer
4 Haslum   Herrer   4 Haslum   Herrer
5 Fyllingen   Herrer   5 Fyllingen   Herrer
6 Follo   Herrer   6 Follo   Herrer
7 Elverum   Herrer   7 Elverum   Herrer
8 Flint   Damer   8 Flint   Damer
9 Herulf   Herrer   9 Herulf   Herrer
10 Sola   Damer   10 Runar   Herrer
                 
Sider vist   Treff
1 Larvik   Damer   1 Larvik   Damer
2 Nøtterøy   Herrer   2 Nøtterøy   Herrer
3 Follo   Herrer   3 Follo   Herrer
4 Byåsen   Damer   4 Byåsen   Damer
5 Haslum   Herrer   5 Haslum   Herrer
6 Fyllingen   Herrer   6 Herulf   Herrer
7 Runar   Herrer   7 Fyllingen   Herrer
8 Flint   Damer   8 Elverum   Herrer
9 Elverum   Herrer   9 Flint   Damer
10 Herulf   Herrer   10 Levanger   DamerHjelp til å bedre
Det kommer flere forbedringer i systemet, mer bilder, mer spillerinformasjon, mer statistikk og mer Webhandel. Alt dette vil gjøre løsningen bedre. Men vi ønsker også innspill fra dere som besøker sidene. Hvis du er på Facebook kan du si hva du mener nedenfor, hvis du ikke er på Facebook eller ikke ønsker å kommentere nedenfor kan du sende en e-post til WEB Admin.