Trenger flere til arrangementstaben.

De tre første hjemmekampen byr på utfordringer..

De nye tribunene vil ikke være på plass før fjerde hjemmekamp og derfor er det behov for ekstra mannskaper til de første kampene stort,

Nøtterøy har klare mål om å forbedre opplevelsen ved Nøtterøys hjemmekamper fra forrige sesong. Målsetning er å bli best på arrangement. Foruten klubbens egne krav stiller også forbundet krav til rammen rundt en håndballkamp.

Kravene til spilleflate, tribuner, lys og tekniske innretninger er nedfelt i forbundets arrangements reglement. Forbundet sier også noe om fasilitetene til presse, VIP, spillere og publikum. Alt dette har vi kontroll på, men behovet for dugnadspersonell er ennå ikke 100 % på plass.

Målsetningen er at arrangementet skal bli en god opplevelse for supporter og gjester, ja en så god opplevelse at man ønsker å komme tilbake til neste kamp uansett om det blir seier eller tap for hjemmelaget.

Størst utfording ligger i den første kampen da det skal ekstra tribuner som skal rigges opp og ned og med lite erfaring vil dette vil det ta ekstra tid.

Uansett hva du kan bidra med, så er vi interessert i din hjelpende hånd.
At mange vil hjelpe oppdaget vi ved treningskampen siste helg. Ragnar Thon sendte ut forespørsel om noen kunne bake en kake, de første som meldte seg kom fra Teie og Husøy. Vil du gi en enkel håndsrekning eller gå mer fast inn i staben kan du ta kontakte med Ragnar Thon på mobil 91144136 eller Frank Pedersen på mobil 95939910..