Kampånden er tilbake

Etter en nervøs åpning er vi på vei inn i kampen.

HC Dinamo Minsk – Notteroy IF Handball 33-25 (16-11)

Delvis godkjent. Geir valgte å spille uten Johnny Jensen i denne kampen, for at alle skulle få muligheten for å ta ansvar uten å støtte seg på Johnny.

Nøtterøy er publikums yndlinger og får den støtten som er å hente i hallen, men det hindret oss ikke i å havne på etterskudd. Etter å ha kommet under 5 – 1 før det var spilt seks minutter, valgte Geir og Ta T»ime Out». Eledigheten fortastte noen minnuter til og vi kom ytterligere på etterskudd, men på stillingen8 – 1satte gutta fram brøstkassa. Vi begynte å kjempe oss inn i kampen.

Hviterusserne har ført kampen, men vi har holdt følge etter Time Outen som kom på stillingen 5-1. Det verden hvor lite som skal til før alt ser bedre ut.
Vi startet 2. omgang best og reduserte forspranget til tre mål. Tre kjappe tekniske feil har ført Minsk foran med til 21-15 etter 9 minutter i andre omgang.
Dette er god læring som viser at det ikke er rom tekniske feil på samme måte som i 1. divisjon.

Gutta kjemper og vil gå ned med æren i behold. Vi har redusert til 22-18 etter 13 min.

27-22 etter 22 min.

24-30 etter 26 min. Max står frem som den som har mest muskler i dag.

33 – 25 kampen er slutt.