Bli kjent med weben vår

Nå før seriestart vil vi gi deg en innføring i hva du kan finne på våre hjemmesider.

Vi skal ta deg gjennom samtlige menypunkter før serien starter. Vi vil prøve å gi deg en innføring i ha som skjuler seg eller vil skjule seg under de forskjellige menyene. 
Vi er stolte av våre nye hjemmesider og har store forventinger til den nye løsningen. Støtten og hjelpen har så langt hvert meget god fra Norsk Topphåndballs side.

Kombinasjonen hjemmeside og Facebook er den viktigste bærer av informasjon fra klubben og ut till supportere og medlemmer. Når det gjelder artikkelen fra våre kamper vil vi nok vinkle innholdet litt anderledes enn Tønsbergs Blad, så med TB.no sporten, Facebook og hjemmesidene så vil du få et bra bilde av den kampen du ikke var på. Vi må heller ikke glemme Radio Tønsberg HåndballExtra som sender fra samtlige kamper.

Dagens menyer
Hvem som har besøkt dagens menypunkter er ikke kjent, men jo nærmere vi kommer sesongstart blir disse menypunktene mer og mer verdifulle.

Statistikk: Under punktet Statistikk vil du kunne finne statistikken for alle eliteserier klubbene. Klikk sesong, velg så liga og tilslutt klubb. Du kan velge om du skal se 10, 20, 30 eller 40 spillere. Her vil du få opp oversikt over:

 • M = Spillermål
 • 7 = 7-meter mål
 • T = Totalt antall mål
 • S = Gjennomsnitt
 • K = Kamper
 • A = Advarsel
 • 2 = 2 minutters utvisning
 • D = Rødt kortSpillere/lagledere:  Ved å klikke på bilde av en av spillerne vil du kunne få mer bakgrunns informasjon som den enkelte spiller eller lagleder.

 Enkeltspillere: Her vil du finne informasjon om:

 • Posisjon:
 • Fødselsdato:
 • Høyde:
 • Tidligere klubber:
 • NM Senior Menn (0910): – mål på – kamp(er).
 • NM Senior Menn (1011): – mål på – kamp(er).
 • 1. divisjon Menn (1011): – mål på – kamp(er). 
 • NM Senior Menn (1112): – mål på – kamp(er).
 • Postenligaen Menn (1112): – mål på – kamp(er).

Det vil også være mulig å filtrere informasjon i statistikktabellen.  Spillere / ledere vil i løpet av de nærmeste dagene få kurs i å legge ut egne nyheter og blogge, dette finner du under punktet Nyheter. Under menyen Bakgrunn vil du etter hvert finne mer bakgrunnsinformasjon om den enkelte spiller / leder. Menypunktet English vil gi spillerne / lederne muligheter for å legge ut informasjon mot engelsktalende lesere. Det siste menypunktet er Galleri, dette er det punktet som vil vokse raskest. Her vil vi legge ut alle bilder som er knyttet til den enkelte spiller / leder. Vi vil legge ut bilder som nødvendigvis ikke står i artikler på våre sider. Ved å klikke på enkeltbilde vil du få bildene opp i et stort visningsvindu hvor du kan bla deg fra bilde til bilde.


 

Bilder
Her vil alle bilder knyttet til spillere, kamper og ander aktiviteter havne. Du kan også se bilder fra de andre klubbene. Ved å velge Nøtterøy Håndball og velge så Slideshow vil du kun få bilder fra en kamp eller en aktivitet. Når du klikker på et av bildene vil du kunne bla deg gjennom hele slideshowet med store bilder.