Veteran-Jensen med EM-drøm

Han runder 40 år i løpet av sesongen.

Johnny Jensen er tilbake i norsk topphåndball for første gang siden 1999. Han runder 40 år i løpet av sesongen.

Nøtterøy skal kjempe for å beholde plassen. Jensens kraft kommer til å gjøre vondt for mange. Han er fortsatt som en betongvegg.
 
Jensens karriere virket over. Men han er tilbake etter flere Tyskland-sesonger med knesmerter.
 
– Jeg er irritert over at de (i Tyskland) ikke fant ut av dette da jeg var der nede. Det kunne gjort at jeg hadde fått ytterligere år i Bundesligaen. De hevdet at det ikke lot seg gjøre å operere. Det kan ha hengt sammen med frykten for å måtte betale ut forsikringspenger. Men i Norge traff jeg en positiv lege, og nå er operasjonen gjort. Jeg har ikke vondt lenger, sier Jensen til NTB.
 
Han står med 191 landskamper. Den siste fra januar 2009. En ørliten drøm om å spille EM (Serbia) til vinteren lever hos ham.

Les mer hos Aftenbladet.no

Les mer hos ba.no

(Nøtterøy)