Ny suksess for Nøtterøy

På nytt kunne Nøtterøy Håndball og samarbeidspartnerne glede seg over Olabilsuksess.

Første lørdag i september ser ut til å bli en tradisjon for Olabilløp i Tønsberg. Sammen med Tønsbergs Blad og Tønsberg Sentrum AS har vi nå fått en ny tradisjon i Tønsberg og Øvre Langgate.

Årets Olabilløp hadde samlet 43 biler til start og flere av disse var ute på sin første tur. I går var det produksjon av Olabiler hos Byggmakker Zeiner, her ble et titalls biler produsert. Noen av bilene kunne vi dra kjensel på fra i fjor.

Det ble delt ut premier i flere kategorier, og en jury bestående av spillere fra Nøtterøys A-lag vurderte alt fra utstyr, kostymer og spektakulære hendelser.

Bilder fra årets Olabilløp

Stor takk til Nøtterøys G16 og G18

Uten innsatsen til Nøtterøys G16 og G18 hadde ikke dette arrangementet latt seg gjennomfør. Greit nok at disse gutta ser opp til A-lagt på håndballbanen, men når det gjelder innsatsen under denne type arrangement, bør jammen A-lags gutta se opp til de yngre. Skal vi kåre vinner lag på dugnads innsats så må det bli delt første plass mellom G16 og G18.  For øvrig takker vi alle Nøtterøy spillere og partnere for samarbeidet med årets Olabilløp.

Uten støtte fra Tønsbergs Blad, Tønsberg Sentrum, Farmandstredet, Tønsberg Utvikling, City Shopping, Tønsberg Messen, Byggmakker Zeiner, Biltema og Sparebank 1 Nøtterøy/Tønsberg hadde vi ikke hatt noe Olabilløp i Tønsberg.

Vel møtt neste år.

Fra byggingen i går

Flere bilder fra Olabilløpet finner du her. Flere bilder kommer i løpet av helgen

Les mer her tb.no