Presentasjon av Nøtterøys spiller 2011-12.

I forbindelse med Olabilløpet ble Nøtterøys A-lag presentert på Tønsberg Torv.

Nøtterøy håndball har sammen med sine sponsorer innført en ny tradisjon i Tønsberg, nemlig Olabilløp i Øvre Langgate. I forbindelse med premieutdelingen ble A-lagets spillere presentert fra senen, til morsomme og gode kommentarer fra speaker Tom Gjermundsen i fra Tønsbergs Blad.

Filmen er tatt med vårt nye speilreflekskamera Canon EOS 60D som gir oss muligheter til å kombinere film og bilder i HD kvalitet. Dette er første gangen vi tester kameraet og vi ser allerede nå at vi vil kunne gi dere mer og bedre bilder fra våre kamper i sesongen som kommer.

Kameraet er gitt av Canon Business Center Vestfold Telemark som er en av våre sponsorer. Vi vil komme tilbake med mer presentasjon av kameraet. Vi retter en stor takk til giver.

Fra nå kan vi ikke skylde på lysforholdene, det hele vil henge på fotografen.