Nøtterøy forbereder seg til håndballfest.

Organisasjonskomiteen jobber på spreng for å få de siste brikkene på plass.

Det er ikke til og legge skjul på at en del personer lever livet i en trykkoker for øyeblikket. Nøtterøy satte en standard for egne arrangement forrige sesong, i år vil de gjøre det enda bedre. De som driver den sportslige delen har sine mål som alle kjenner, nemlig å sikre sluttspill plassen.

Avdelingen for arrangement har høyere mål – vi skal være best.
Tøff målsetning for en liten organisasjon, som er full av ildsjeler, og tre mann er nok under ekstra press. Arrangementssjef Ragnar Thon, daglig leder Frank Pedersen og Lars Gundersen er krumtappene i prosessen. Tirsdag hadde Ragnar innkalt nøkkelpersonell rund arrangementet og da fikk fotball landskamp være fotball landskamp.
Lyd ble testet, plottere øvde, speakere, sekretariatets medlemmer hadde gjennomgang, maskotter ble drillet, den en av de nye klubbsangene ble testet.
Hallen var i går stengt for trening p.g.a. nymalte målgårder.

Ja vi er klare for folkefest – er du?
Klikk på videoen nedenfor og hør blant annet utdrag av den nye klubbsangen.