Litt armer og bein…

Søndag kl. 16.00 er håndballdramaet i gang, men før det gjenstår en del arbeid.Ragnar Thon og hans disipler jobber nå nærmest døgnet rundt for å få alle brikkene på plass. Etter at vi flyttet fra Tønsberg Idrettshall til Nøtterøyhallen var det mye som måtte fikses.
Hallen ble godkjent i mai under forutsetning av visse modifikasjoner. Den første utfordringen som måtte løses var mer tribuneplass.  På grunn av kostnadsomfanget på de nye tribunene måtte dette ut som et EØS anbud. Ferietid og anbudspapirer skulle på plass så først siste uke i august var man klar til å bestille de tribunene som skal være i hallen. Det var flere elementer som skulle fikses og på plass, og det meste er nå gjort.

Lørdag og søndag blir de tyngste løftene.
På grunn av leveringstid på tribuner må vi låne tribuner fra Larvik og disse kommer i morgen. Før tribunene kommer måtte det settes opp et midlertidig telt for lagring av tribunen frem til de nye kommer. For de som var innom Nøtterøyhallen i dag kan man observere en dugnadsgjeng anført av Frank Pedersen og Johnny Jensen, i ferd med å sette opp et lagrings telt.

 

Lørdagen skal tribunene flyttes fra Larvik til oppbevaringsteltet og søndag formiddag skal alt inn i hallen. Etter kampen skal alt ut for mandag er det valg.

Lagrene fylles før et forventet storinnrykk.
Ragnar Thon har nå fylt lagrene til randen, med drikke, supportereffekter, underholdningseffekter m.m. Trykking av sesongkort, VIP kort og andre papirer som skal lamineres går for fult.
Hos Lars Gundersen og Skiltprodusenten går trykkingen av nye reklameskilt for fult nærmest dag og natt.Arrangementssjef Ragnar Thon er godt forberedt og har nå fylt lagrene i påvente av storinnrykk.

Nytt lydanlegg og maling av gulv.
Den siste tiden har det blitt montert et nytt lydanlegg med 24 høyttalere plassert under hele taket i hallen. Lystavler er flyttet og målgårder er malt.

Ja det bygger seg opp til fest, men før Nøtterøy og Viking braker sammen er det offisiell åpning av hallen på lørdag.

Les og se mer fra forberedelsene her.