Klart for ny nabo fight

Her må vi unngå en Cupbombe, kun seier er godt nok.

Forrige sesongs lokalderby mellom Nøtterøy og Falk fikk mer media oppslag enn noen andre kamper. Ja oppslagene var så heftige at mange i håndball Norge trodde det nærmeste hadde brutt ut krig mellom byene.

Før kampen i Tønsberg valgte Nøtterøy og få Ordførerne fra Nøtterøy, Tønsberg og Horten til å bære inn den 8. spilleren som et symbol på at fredsforhandlinger var innledet. Det var så heftig at mange kunne tro vi fra Tønsberg spiste Hortens folk og omvendt.

Nøtterøy ble skjelt ut som et kjøpelag som hadde forrådt øyfolket med å flytte til byen og spille i rødt.

I skrivende stunder vet vi ikke hvem som blir ordfører i de respektive kommunene, men vi vet en del andre ting. Nøtterøy har kommet hjem til øya igjen, byen er fremdeles Tønsberg og draktene er fremdeles røde.  Det vi også kan, er å ønske Falk velkommen etter som et “kjøpelag”. Vi vet også at klubbene spiller nå i hver sin divisjon, og slik håper nok mange fra øya at det forblir.

Onsdagens kamp har blitt forbigått i stillhet, nesten glemt i begge leirer. Uansett om ikke media har klart å få noen saker å lage skikkelige rabalder av, så er det prestisje for begge lagene.

Nøtterøy må for alt i verden vinne denne kampen, og her trenger vi den 8. spillerens støtte. Vi håper riktig mange tar turen til Bakkenteigen og husk overskuddet av denne kampen deles mellomlagene, så her er det vinn vinn for begge lag.

På tide å minnes litt fra forrige seosong.