Enkelt videre i Cupen.

45. minutter på lavgir og så satte Nøtterøy inn det avgjørende støtet.

Falk – Nøtterøy 21-26 (10-9)
Dette blir ikke en kamp som går over i historien som en stor håndball opplevelse, men en grei transportetappe på veien videre i cupen. Siste helgs toppscorer var eksempelvis ikke ett sekund på banen i kampen. Selv når vi lå under 0 – 3 følte jeg aldri at det var noen tvil om hvem som skulle vinne. Stemmingen i hallen var god nok, men ikke som under feidene forrige sesong.

Hverken tenning på banen eller temperaturen på tribunen var i nærheten av det vi opplevede i forrige sesongs treningskamper. Greit nok at Falk hang med i 45 minutter, men Nøtterøy hadde aldri behov for å ta ut hele registeret. Forskjellen på Postenligaen ble synlig når det gjensto 45 minutter. Den samme forskjellen ble også synlig i forrige sesong da vi møtte Haslum i cupens 3. runde.

Sette fra en Nøtterøy tilhengers ståsted var kanskje det mest spennende de kommentarene som kom etter kampen. Nøtterøy fikk jo som kjent på pukkelen fra flere hold også folk fra Horten hudfletting laget for å ha flyttet til Tønsberg Idrettshall.

Skulle Falk ta steget opp i Postenligaen denne sesongen er faktisk nærmest godkjente halle for tiden i, ja nettopp Tønsberg. Campus Arena som vare en meget fin hall men er 3 meter for smal til spill Postenligaen i følge kilder i Horten.


Dagens toppscorer ble Simen Holm med 8 mål.

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…