Bak kulissene i seriepremieren

Før premierekampen skjedde det mye for sponsorer og andre inviterte VIPer.

 

Dage før kampen var det offisiell åpning av hallen og Nøtterøy sto for kafeteriadrift. Under omvisningen fikk publikum innblikk for første og siste gang i hvordan Henken har klar gjort garderoben før gutta kommer til hallen.   

Det er neppe mange klubber i Norge som har så fine forhold tilrettelagt. Vi er selvfølgelig klar over Larvik Arena, og at vi ikke har besøkt alle hallene i Norge. Vi våger påstanden allikevel, hallen er helt ny og er knyttet til en helt ny skole knyttet til hallen.

Parkeringsforholdene er akseptable og bedre skal de bli. Internett for media er perfekt og lysforholdene er gode, Lufteområdene er gode og ikke minst VIP og sponsor møter de kravene som Forbundet ønsker.

Nye tribuner er bestilt og storskjerm er underveis. Vi har kafeteria område direkte inn fra tribunene, samt to serveringsvogner nede ved banen. Kan det bli bedre, ja vi har fått perfekt rom for tekniske møter og interne møter, lager plass og kontorplass.

Lydanlegget fungerer bra og arbeidsforholdene for sekretariat, plottere og speaker blir enda bedre.

Publikums oversikt og adkomst til er også god, ja med gode resultater er vi sikker på at produktet Nøtterøy Håndball skal bli et topp håndballprodukt i Norge i tiden fremover.

Bild: I den nye hallen har vi fåtte en stor fin kiosk med et stort kjøkken. Kjøkkene inneholder alt vi kan tenke oss og her produsere vi mat til de to fyttbare salgsbodene som vi har ute i hallen.


Bilde: Vi har fåtte en flyttbar supporterkiosk og to mindre flyttbare kiosker som vi tar ned i hallen under kamper.

Bilde: Møterommet vi ahr fått til disposisjon brukes blant annet til tekniske møter foør kampen. Her Går nøtterøy gjennom alt som skal skje i hallen før kampstart. Dommerne for presnetert lagens darkter m.m.


Bilde. Fra mingleområde for sponsorer og VIPer. Under åpnings kampen var det spesielt mange samlet her.


Bilde: Sponsorer og VIPer fikk presentert produktet Nøtterøy Håndball og trener Geir Erlandsens vurdering av den på følgende kampen mot Viking.

Bilde: Idrettsrådgiver Hilde Elisabeth Singstad i Nøtterøy kommune fikk blomster for sin innsats for å få hallen ferdig.


Bilde: Kultur-, idrett og fritidssjef Einar Schistad og Ordfører Einar Schistad fikk ovarrakt lagbilde ar av Nøtterøys daglige leder Frank Pedersen og arrangementsjef Ragnar Thon. Hvem som har bilde på sitt kontor forteller historien ikke., men vi kan ha en mistanke…… eller er det i kantina?Bilde: Geir Erlandsen presenterte laget og mulighetene før kampen og han fikk rett i sine antagelser.

Bilde: Speaker Rune Gustavsen og maskotene streken og knerten drillet sponsorer og andre VIPer i riktig applaudering.

Noen minutter senere var alle godt forberedt til kamp.