Siste tog fra Tønsberg…

NSB legger nå om til nytt spor fra Tønsberg mens Nøtterøy går nye veier for å få supportere i hallen.

Søndag er det nye runde i Postenligaen og for Nøtterøy er det en ny mulighet for å glede og underholde tilhengerne gjennom det som presteres på parketten. For å trekke flere tilhengere til hallen lanserte Odd Stein Jahnsen idéen om å dele ut flyers på jernbanestasjon i dag morges.

Dagens pendlertog var de siste som gikk fra Tønsberg på en stund, men etter det skal livet bli lysere for pendlerne.  Håpet om at livet skal bli lysere for Nøtterøys gutter etter helgens kamp er også håpet blant Nøtterøys tilhengere. Odd Stein & Co fikk mange lykkeønskninger fra de reisende til helgens kamp. Flere gav der og da uttrykk for at de ville komme til hallen, og var imponert over Nøtterøys innsats for å bli sett.

I morgen fortsetter kampanjen for å fylle hallen til randen i Tønsbergs gater og på Farmandstredet.


Bilde: Odd Stein ble godt mottatt på stasjonen ved soloppgang.

Her kan du se hva Odd Stein delte ut  Last ned