Nøtterøy frir til sportsinteresserte

Sammen med Kanten og Streken prøver Nøtterøys J98 å lokke folket til sin egen kamp og kampen møt ØIF Arendal.

I dag hadde arrangementssjef Ragnar Thon fått med seg J98 og maskottene Kanten og Streken til byen for å promotere søndagens kamp og Idrettsskolen som avvikles i høstferien.Bild: Ragnar Thon har akkurat sendt J98 ut på «mission fyll Nøtterøyhallen»

Base for aktiviteten var Nøtterøys supporterbod inne på Farmandstredet. Fra denne ruslet jentene rundt i Farmandstredet og ned i sentrum. Her ble alle byens borgere møtt med store smil og en flyers som inviterte folket til spenning og glede i Nøtterøyhallen i morgen søndag.

Bilde: Det var stor stas for de små å bli fotografert sammen med maskotene Streken og KantenBilde: Jentene strålte om kapp med sola, og vant folkets hjerter.Bilde: Jentene holdt også danseoppvisning med lagets oppvarmingsdans.

Nøtterøys Jenter 98 spiller en forkamp kl. 14.00 i Nøtterøyhallen i morgen. Jentene er en skikkelig glad gjeng og var ikke snauere enn at de vartet opp med deres oppvarmingsdans i Farmandstredet. 

Stor takk til jentene for jobben i dag, dere er noen fine ambassadører for håndballen og da spesielt Nøtterøy Håndball.