Et historisk poeng.

Men smaken hadde hvert bedre hvis hadde vunnet ett poeng i stedet for å tape ett.

Man kan saktens si vi vant ett poeng for det var vi som utlignet. Ja det er riktig, men sett på en annen måte så førte vi faktisk kampen til det gjensto 2 minutter og 25 sekunder og dermed kan vi deppe noen timer.

Tre perioder
Kampen kan deles inn i tre perioder nærmest som i Ishockey. Gjestene kom best i gang og vant 1. periode som varte i 20 minutter, da tok Geir Time Out. Gjestene ØIF Arendal var best i denne perioden.

Etter Time Out gikk Nøtterøy inn i en periode på neste 28 minutter, en meget god periode. Vi opptrådde som et lag og seks forskjellige spillere tegnet seg på scoringslisten.  Vi var nede for telling, reiste oss som et lag og klarer å slå ØIF Arendal med 12 mål i løpet av snaue 28 minutter. Det er disse 28 magiske minutt vi skal bygge videre på. Vi vant perioden 12-3!!

Så gikk alt i vranglås og vi avslutter det kollektive spillet, ballen går tregere og enkelte tror de kan vinne kampen alene. Den tredje perioden som varer i ca. 12 minutter vinner ØIF Arendal.

ØIF Arendal var best i 32 minutter av kampen så alt i alt skal vi være fornøyd med at vi berget et historisk poeng.

1. periode ØIF Arendal + 5 mål   20 min
2. periode Nøtterøy  + 12 mål  28 min
3. periode ØIF Arendal + 7 mål   12 min

Målvaktene ble dagens helter.
ØIF Arendals målvakt Svenn-Erik Medhus ble kåret til bestemann hos gjestene, mens Nøtterøys målvakt Hreidar Gudmundsson ble kåret til Nøtterøys beste spiller.

Bilder fra kampen

Stor takk til publikum for støtten.
Tidspunktet for kampen var vel ikke akkurat perfekt for å trekke fullt hus. Det var nok mange som valgte sofakroken og drømmen om en ny norsk gullmedalje i sykkel. For dem ble det nok en nedtur. For de 644 som hadde tatt turen fikk de det vi lovet: spenning, dramatikk og gutter som blør for drakta.

Neste kamp hjemmekamp er mot Sandefjord og her husker vel alle de dramatiske kampene i forrige sesong, så vi kan garantere topp underholdning og spenning på nytt søndag 9. oktober.