Cup får være Cup

Videre avansement i cupen får være bonus, og vi tror dette kan gjøre susen.

Onsdagens cupkamp er mer viktig for hvordan vi skal fremstå i serien, enn om vi kommer videre i Cupen. Det har blitt påpekt både på egne hjemmesider, i media og av egne supportere. «Når vi fremstår som et lag er vi gode, når vi glemmer det, er vi fortapt.» Akkurat det siste vil Geir og de fleste spillerne ha slutt på, derfor vil det ikke bli mange spilleminutter i morgen på de som bryter med det kollektive.

Tidligere meritter gjelder ikke i morgen.
De få spillerne som viser tendenser til ikke å etterleve det man blir enig om på taktikkmøte i morgen, kan forvente mange og lange minutter på benken.  For de som får sjansen i morgen gjelder det å ta vare på den.
Det er mange krav som stilles og det er her det gjelder å ha hodet med seg kommer inn.  Man skal bearbeide kollektivt, spille sikre pasninger, ikke være redd for å avslutte når muligheten byr seg, kontre, løpe retur og takle i eget forsvar. 
Alt dette skal henge sammen og i denne settingen er det ikke rom for handling etter eget for godt befinnende. Lagkameraten må kunne stole på at sidemannen forholder seg til planen.  Så finnes det selvfølgelig en plan B og C underveis.
Håpløse pasninger og skudd uten mål og mening vil ikke bli akseptert, antallet tekniske feil i angrep må reduseres og dette kan kun gjennomføres via hardt kollektivt arbeide.

Runar er favoritt men ikke umulig å slå.
Runar må betraktes som favoritt i morgen, men hvis alle lever opp til det Geir forventer og det man går for på spillermøte så kan vi gå videre. Det er lov å drømme om Oslo Spektrum i romjula, men eneste mulighet for å komme dit er å fremstå som et lag i 2 x 30 minutter i morgen.
Er vi “Dønn til stede” i fra spillermøtets start og til sluttsignalet går, ja det har vi tatt et stort skritt videre for denne sesongen uansett utfall av morgendagens kamp.

Vi kaller på den 8. spiller også.
Den 8. spilleren er viktig for oss og i morgen er det viktig at dere er dønn tilstede for oss i 60 minutter. Støtten fra egne supportere er uvurderlig, spesielt når det går tungt og i sluttminuttene. Så får vi håpe at riktig mange av dere tar turen til Runarhallen i morgen.
Husk cup er cup. Så får vi legge oss Frank Beck sine ord “Dønn til stede” for hverandre på minne i morgen. Fank har også et motto som heter “Det er meg det kommer an på”, men jeg tillater meg å si i morgen er “Det oss sammen det kommer an på”. Vi sees i hallen når gutta spiller med hjerte utenpå drakta i morgen.

Les også:  Tapte kampen i angrep.


Resultater og tips for denne runden i cupen.

4. runde
 
ONSDAG 21.09.2011
1900 99M00NM037 Tysvær arena Haugaland Halden Topphåndbal 28-29
 
TIRSDAG 27.09.2011
2000 99M00NM038 Nordstrandhallen BSK/NIF Stabæk 28-21
 
ONSDAG 28.09.2011
1800 99M00NM034 Drammenshallen Drammen Kristiansund H
1830 99M00NM032 Framohallen 1+2 FyllingenBergen Elverum B
1900 99M00NM031 Mossehallen HK Herulf Moss Follo B
1900 99M00NM033 Nadderudhallen Haslum HK Viking Håndball H
1900 99M00NM035 Runarhallen 1 Runar Nøtterøy B
 
TORSDAG 29.09.2011
1800 99M00NM036 Nedeneshallen ØIF Arendal Bodø HK H