En halv seier.

Sjeldent har vi reist fra et tap og kunne si oss fornøyd.

På forhånd var Elverum en soleklar favoritt og Nøtterøys spillere var tiltenkt rollen som rundingsbøyer. Slik ble det ikke, Nøtterøy ga vertene kamp til døra. En håpløs periode i fra 6 til 12 minutter i 1. omgang ødela muligheten for en Oddsbombe, vi taper perioden med fem mål. De neste 10 minuttene er heller ikke patente, men vi taper denne bare med to mål. Fra det 22. minutt og til kampens slutt leverer vi årsbeste og vinner 19 – 14. Vertene var rystet og bør være betenkt med tanke fortsettelsen i serien, hvis ambisjonen er å kjempe om gullmedaljen.

Nøtterøy er på vei opp fra knestående.
Dette var forhåpentligvis vendepunktet for Nøtterøys gutter. I dag var vi med fra avkast, i dag fremsto vi som et lag. Ja det meste av kampen gjorde vi som vi hadde avtalt. Det var en periode hvor vi skjøt oss bort, men vi har flere avslutninger enn i de to forrige kampene. Vi har riktig nok bedre uttelling i kampen mot Runar, men avslutter også alt for lite i den kampen. Geir var strålende fornøyd med gutta og tror dette var vendepunktet. På nytt viste vi at når vi er på vårt beste, ja da kan vi spille jevnt med alle.
Turen hjemover i kveld er en tur hvor vi kan reise med løftet hode.

Kims herlige revansje.
For Kim ble dette revansjen som han har drømt om i flere måneder. Da Kim forlot Elverum og kom til Nøtterøy var Elverum ikke klar over hvilken kantjuvel de lot forsvinne. Når Nøtterøys opprykk var klart satte Kim ring rundt denne kampen.  Før denne kampen hadde Kim fire mål på tre kamper, i dag setter han inn 7 mål og scorer like mange som Elverums toppscorer. Kim fikk prisen som beste Nøtterøyspiller.

Kjempen Maximillian levert varene.
Lagets toppscorer har fått mye kritikk for bare å spiller for egne sjanser og ikke spille for laget. I dag kom svar på tiltale, foruten å score åtte mål så spiller han også opp mye. Som Geir sa etter kampen, fortsetter Max på denne måten så kan han nå så langt som han vil.

Fremheves må også Hreidar også Johnny for stort forsvarsspill.

Bilde: Maximillian ble toppscorer, men spilte også medspillerne gode, nå er den svenske kjempen i siget.  Her fra kampen mot ØIF Arendal

Fremgangen bør føre publikum til Nøtterøyhallen.
Siste hjemmekamp og dagens resultater bør være så pass tillitvekkende at Nøtterøys supportere bør fylle hallen i kommende søndags nabooppgjør. Nå har vi møtt tre av sesongens antatte topplag og et Runar lag som har inntatt andreplassen på tabellen, fra søndagen bør poengene begynne å rulle inn.
I søndagens kamp mot Sandefjord vil vi etter alle solemerker få favorittstemplet og da gjelder det å holde trykket oppe på samme måte som i dag.

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…