Juniorlandslaget ble et lett bytte

Fremgangen fortsetter for Nøtterøys gutter.

Nøtterøys A-lag møtte Juniorlandslaget(LM92) i en treningskamp tirsdag kveld. La oss si det med en gang, trenden fra Elverumkampen fortsetter. Det ble en grei gjennomkjøring for begge lag, og Nøtterøy overrasket nok de fleste med å ha langt mer kontroll enn vi hadde drømt om.
Med Simen, Viktor og Jonas R ute før kampen startet og med Maximillian ute allerede etter ett angrep og ett mål, så forventet alle fremmøtte supportere et potensielt nederlag. I tillegg hadde Nøtterøy Tarjei og Jonas G. i landslagstroppen.

Viljen til å ta dueller er tilbake.
Det ble sagt mye positivt etter kampen mot Elverum og viktigste av alt lagmaskinen Nøtterøy Håndball er på vei tilbake. Vi så flere som var villig til å bruke muskler for å komme igjennom LM92 forsvaret. Forsvaret fungert også bra, så etter 45 minutter ledet vi 32 – 22.

Fullkontroll
Dette var en kamp som vi kontrollerte fra start til slutt og derfor kunne Geir slippe til alle spillerne, også de to 94 gutta Audun Joheim og Theodor Greger Jahnsen fikk sin tid på parketten. Selv om landslaget reduserte de siste 10 – 15 minuttene så var seieren aldri truet, så den yngre garde fikk stå kampen ut.
Gledelig er det også å se at Vojtech har en gryende form med 8 fulltreffere i går.  Michael setter i seks mål fra strek og har 100 % uttelling på de sjansene han får. En annet positivt moment er at av de elleve tekniske feilene vi gjør er det kun fem som er begått av de spillerne som har hatt mye spilletid.

Bilde: Fikk Michael ballen så traff han på 100 % av sjansene som kom, men det ble noen knall og fall også.