Håndballguden tilbake på landslaget?

Johnny er på Hedins radar med et pluss bak.

I går hadde landslagstrener Robert Hedin og assistent Zeljko Tomac tatt turen til Tønsberg for å se på Juniorlandslaget og Johnny Jensen.

Partene hadde en lang og god prat sammen og med Bjarte Myrhol ute på usikker tid har Hedin behov for en mann som kan fylle Bjartes sko, den mannen er sannsynligvis Johnny eller “Handballgot” som han kalles i Tyskland.
Johnny har meddelt at han er beredt til å stille når Norge kaller, hvis det er forenlig med jobben på Wang Toppidrett Tønsberg. Det ville overraske mye hvis ikke ledelsen i Wang ser det som positivt at en av deres trenere er aktiv landslagsspiller.

Vi kan ikke se annet enn det ser lyst ut for Johnny og et comeback på landslaget, hans profesjonelle innstilling og erfaring ville være ekstremt verdifullt for et hvilket som helst lag på norsk jord.

I gårdagens kamp fikk Hedin og Tomac se en Johnny Jensen med spilleglede, løpsstyrke og samme kraft som før kneet så ut til å ødelegge resten av karrieren. For sikkerhets skyld la evigeunge herr Jensen inn en ny backhand scoring. Etter denne forlot de høye herre hallen, forhåpentligvis med en stor ring rundt nummer 14.

På no.wikipedia.org kan vi lese:

Johnny Jensen debuterte på det norske landslaget mot Romania 9. mars 1995 og har spilt 191 landskamper og skåret 287 mål for Norge.

Det finnes en tysk fan side der ute

Her kan du lese mer om Johnny: http://www.johnny-jensen.de/

Johnny Jensen – Wow

Fra: MarenLL17 | 19. juni 2008 | 8,533 visninger

Johnny Jensen is this great handball player, who’s one of the best in the world.
He plays for SG Flensburg-Handewitt in Germany.
He is my #1 hero, he is the best.
You can learn SO much from him.

Johnny Jensen – The Best! 

 

17.12.2008 kunne vi lese mer på abcnyheter

Vil ha med Johnny Jensen til VM
Så langt er 15 spillere tatt ut. I tillegg står det 13 spillere på en reserveliste. Det mest kjente navnet blant reservene er Johnny Jensen.
-Jeg har snakket med Johnny, og skal snakke mer med ham etter jul. Så får vi se hva som skjer. Han er ikke negativ til å spille, sier Hedin.

Går vi tilbake til mai 2009 så alt annet en rosenrødt for fortsatt håndball

29. mai kom TV2 med nyheten: Johnny Jensen frykter for karrieren
Skadekrise for håndballgutta før EM-kvalifiseringen.